Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Ford Focus

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Ford Focus

ΝΕΑ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Ford Focus

ΝΕΑ

H Ford διέρρευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Focus που αν και καλυμμένο με έντονο καμουφλάζ μας δίνει μια καλή εικόνα για την σιλουέτα του δημοφιλούς hatchback.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται η παρουσίαση της τέταρτης γενιάς του Ford Focus και η εταιρία αποφάσισε να δώσει στο κοινό μια πρώτη γεύση της αισθητικής του παρουσιάζοντας εικόνες ενός από τα μοντέλα εξέλιξης που φυσικά είναι καλυμμένο με αρκετό καμουφλάζ.

Όπως φαίνεται το νέο Focus δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά σε επίπεδο αισθητικής από τον προκάτοχό του ενώ αναμένεται να υιοθετεί αρκετά από τα στυλιστικά στοιχεία που έχουμε δει στο νέο Fiesta.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια το νέο μοντέλο θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και θα είναι πιο ευρύχωρο από το απελθόν ενώ φυσικά θα προσφέρεται σε αρκετές εκδόσεις εξοπλισμού μεταξύ των οποίων οι ST-Line και Vignale. Ωστόσο η Ford σχεδιάζει να παρουσιάσει και μια νέα έκδοση Active η οποία θα έχει χαρακτηριστικά crossover και πιθανό να προσφέρεται και με τετρακίνηση που θα είναι δανεισμένη από το RS.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει ιδιαίτερα ποιοτική προσέγγιση σε επίπεδο υλικών ενώ θα χρησιμοποιεί το νέο σύστημα infotainment SYNC3. Βασικός κινητήρας θα παραμείνει ο 1.000αρης EcoBoost ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον νέο τρικύλινδρο EcoBoost των 1.5 λίτρων καθώς και τον μεγαλύτερο 2.0 λιτρο σε ότι αφορά την βενζίνη ενώ οι επιλογές σε πετρελαιοκινητήρες θα παραμείνουν στα 1.5 και 2.0 λίτρα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν την παρουσίαση του Focus να πραγματοποιείται αμέσως μετά την έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Advertisement

newfocus2018_1454328432harpi640