Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στις εγκαταστάσεις της Caterham o Gutierrez

Ελλάδα 10:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις εγκαταστάσεις της Caterham o Gutierrez

FORMULA 1

Στις εγκαταστάσεις της Caterham o Gutierrez

FORMULA 1

Ενδιαφέρουσα τροπή δίνει στο μεταγραφικό παζάρι του 2014 η επίσκεψη του Esteban Gutierrez στο εργοστάσιο της Caterham στο Λίφιλντ της Μεγάλης Βρετανίας. Μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Μεξικανού στη Βρετανική ομάδα, θα άλλαζε το έως τώρα τοπίο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Με τον Pastor Maldonado να πηγαίνει τη χορηγία της PDVSA στη Lotus και με τη Force India να επαναπροσλαμβάνει τον Nico Hulkenberg, έμειναν έξι ελεύθερες θέσεις στο grid του 2014. Στην ινδική ομάδα αναμένεται να δούμε τον Sergio Perez, πράγμα που θα στείλει τον Adrian Sutil στη Sauber. Ποιος θα είναι όμως ο δεύτερος οδηγός της ελβετικής ομάδας;

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Esteban Gutierrez να αποχωρεί ενισχύθηκαν από την επίσκεψη του στη Caterham αν και φυσικά, συζητήσεις υπάρχουν άφθονες στη Formula 1, τα συμβόλαια όμως είναι αυτά που έχουν σημασία.

Advertisement
Advertisement

Πάντως η ομάδα του Tony Fernandes έχει πρόθεση τη νέα σεζόν να πορευθεί με έναν έμπειρο πιλότο κι έναν νεαρό, ταλαντούχο και… συνοδευόμενο από μεγάλη χορηγία οδηγό. Δύσκολα θα μείνει στις τάξεις της ο Charles Pic, είχε ακουστεί το όνομα του ανερχόμενου Σουηδού Marcus Eriksson, ο Heikki Kovalainen είναι φαβορί για να επιστρέψει σε θέση επίσημου οδηγού ενώ και ο Giedo van der Garde, παρότι δεν εντυπωσίασε φέτος, έχει… τον (οικονομικό) τρόπο ώστε να αξιολογηθεί σοβαρά ως επιλογή.

Το γεγονός ότι στο παιχνίδι μπαίνει ο Gutierrez, ίσως αλλάξει πολλά. Βλέπετε έχει στήριξη από την Telmex, την εταιρεία επικοινωνιών από τη πατρίδα του, το Μεξικό. Την ίδια ώρα, μένοντας ενδέκατη στη τελική βαθμολογία κατασκευαστών, η Caterham έχασε μία σημαντική οικονομική ανάσα την οποία περίμενε να πάρει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ως τώρα οι συνθέσεις των ομάδων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Red Bull Racing
Sebastian Vettel Daniel Ricciardo
Mercedes AMG
Lewis Hamilton Nico Rosberg
Scuderia Ferrari
Fernando Alonso Kimi Raikkonen
Lotus F1
Romain Grosjean Pastor Maldonado
McLaren
Jenson Button Kevin Magnussen
Force India
Nico Hulkenberg ?
Sauber
? ?
Scuderia Toro Rosso
Jean-Eriv Vergne Daniil Kvyat
Williams
Felipe Massa Valtteri Bottas
Marussia
Jules Bianchi ?
Caterham
? ?