Live Κίνηση
Περισσότερα
VW_TAIGO_2023

VW Taigo: Τόλμη και γοητεία

Ελλάδα 14:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Taigo: Τόλμη και γοητεία

VW_TAIGO_2023

VW Taigo: Τόλμη και γοητεία

VW_TAIGO_2023

Το νέο πολυτάλαντο VW Taigo προσφέρει μεταξύ άλλων πολύ πλούσιο εξοπλισμό και επίσης δυνατότητες προσαρμογής σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου και απαιτητικού αγοραστή. Το B-SUV που δικαίως θα ήθελες στο γκαράζ σου…

Advertisement
Advertisement

Η VW ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς των SUV και προσφέρει στο ευρύ κοινό ένα πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερα ελκυστικό αυτοκίνητο, ικανό να απαντήσει σε πολλές και διαφορετικές ερωτήσεις.

Το νέο Taigo συνδυάζει τον δυναμισμό ενός κουπέ αμαξώματος με την πρακτικότητα ενός κλασικού SUV, συνδέοντας αυτούς τους δύο κόσμους σε ένα κομψό και άψογης αισθητικής αποτέλεσμα. Αποτελεί το πιο trendy compact crossover με σχεδιαστικό γνώρισμα τη νεανική άποψη και το χαμήλωμα της οροφής που προσδίδει ένα κουπέ στιλ.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Taigo ποντάρει πολλά στην εμφάνισή του αφού είναι πανέμορφο από όποια γωνία και να το κοιτάξεις και επίσης, παραπέμπει μεμιάς σε μεγαλύτερο και ακριβότερο coupe SUV. Πολύ σημαντικό στοιχείο για τέτοιου είδους και ύφους αυτοκίνητα. Με το Taigo τα έχεις όλα σε ένα πακέτο που προσφέρεται σε εύπεπτες τιμές αγοράς.

Το Taigο είναι ένα ιδιαίτερα πλήρες αυτοκίνητο σε ότι αφορά το εξοπλισμό με τον οποίο το εφοδιάζει η VW. Παράλληλα υπάρχουν αρκετές εκδόσεις σε κινητήρες, κιβώτια αλλά και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να προσαρμόσει το αυτοκίνητο με βάση το προσωπικό του γούστο και το ξεχωριστό του lifestyle.

Advertisement

To νέο Taigo είναι το πιο πλήρες αυτοκίνητο της κατηγορίας του σε ότι αφορά τις παροχές ψηφιακής διασύνδεσης και συστημάτων για την ψυχαγωγία των επιβατών, διαθέτοντας ένα νέο και πολύ εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων, αλλά και ένα ξεκάθαρο ψηφιακό περιβάλλον όπου κυριαρχούν οι υψηλής ανάλυσης οθόνες και τα εξελιγμένα συστήματα για την νέα γενιά καταναλωτών και την σύνδεση με τις κινητές συσκευές.

Μάλιστα, εφοδιάζεται με ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο έχει να επιδείξει η σημερινή τεχνολογία σε συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων και ένα πακέτο τεχνολογιών που του εξασφαλίζουν δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Advertisement

Ανακάλυψε το νέο VW Taigo εδώ!

Να προσθέσουμε εδώ και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία έξτρα εξοπλισμού, τα οποία δημιουργούν μία ιδιαίτερα premium εμπειρία οδήγησης, όπως για παράδειγμα την τεράστια πανοραμική οροφή ή το εξελιγμένο ηχοσύστημα της “Beats” με 6 ηχεία και 300 Watt ισχύ.

Advertisement

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο εξοπλισμός του νέου Taigo φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV, ιδίως σε συνδυασμό με την πολύ ελκυστική τιμή κτήσης της βασικής αλλά συνάμα πλούσια εξοπλισμένης έκδοσης.

Σε συνδυασμό με την άκρως κομψή και δυναμική του εμφάνιση, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε το Taigo να αποτελεί έναν ακαταμάχητο πρωταγωνιστή για την ελληνική αγορά στα B-SUV και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Έλληνα καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Taigo: Η εξέλιξη των crossover
Volkswagen Taigo: Κομψό και ξεχωριστό!
Taigo: Το compact SUV της VW (video)