Live Κίνηση
Περισσότερα
VW 2023

Νέο VW Taigo από πόσο;

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο VW Taigo από πόσο;

VW 2023

Νέο VW Taigo από πόσο;

VW 2023

Με πλούσια γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού το νέο VW Taigo παρέχει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να βρει την έκδοση που του ταιριάζει. Με μόλις 199 ευρώ μηνιαίως και επιτόκιο 3,9% μπορείς πλέον να το αποκτήσεις εύκολα.

Advertisement
Advertisement

Μοδάτο, εκκεντρικό, πρακτικό, λειτουργικό και κυρίως εύχρηστο σε καθημερινή χρήση, το νέο VW Taigo προβάρει εξαρχής το στέμμα του ιδανικού compact B-SUV το οποίο κυριολεκτικά δεν κάνει συμβιβασμούς σε κανένα απολύτως τομέα. H VW με το νέο Taigo έχει χτυπήσει μία μικρή φλέβα χρυσού, δημιουργώντας ένα όχημα που όχι μόνο δεν περνά απαρατήρητο αλλά αρέσει σε όλους.

Tα LED φωτιστικά σώματα είναι στάνταρ ενώ από την έκδοση Style και επάνω υπάρχει το σύστημα ΙQ Light LED Matrix, το οποίο αποτελείται από οκτώ LED σε κάθε εμπρός φωτιστικό σώμα και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει τη δέσμη ανάλογα με τις συνθήκες χωρίς να ενοχλεί τους απέναντι οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Πολλά και σημαντικά στοιχεία μάλιστα του εξοπλισμού προέρχονται αυτούσια από μεγαλύτερα και σαφώς ακριβότερα μοντέλα, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα του εσωτερικού του νέου VW Taigo.

Στα συστήματα υποβοήθησης του Taigo είναι διαθέσιμο το νέο IQ. Drive Assist, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μία “ομπρέλα” κάτω από την οποία δρουν όλα τα επιμέρους συστήματα υποβοήθησης προσδίδοντας χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Το σύστημα μπορεί να στρίψει, να φρενάρει και να επιταχύνει το Taigo σε ταχύτητες ανάμεσα στα 30 χλμ/ώρα και 210 χλμ/.ώρα, με τον οδηγό να παρακολουθεί και να έχει τα χέρια του στο τιμόνι.

Advertisement

Κάτω από το IQ. Drive Assist βρίσκονται συστήματα όπως το Adaptive Cruise Control και το Lane Assist, τα οποία σε συνδυασμό με μία κάμερα και ένα ραντάρ στο εμπρός μέρος φροντίζουν, ώστε το αυτοκίνητο να κινείται με ασφάλεια και σιγουριά και με το ελάχιστο άγχος από την πλευρά του οδηγού.

Advertisement

Το νέο VW Taigo διαθέτει επίσης το τελευταίας γενιάς Predictive Adaptive Cruise Control, το οποίο σε συνεργασία με το GPS “προβλέπει” την κίνηση και τον δρόμο εμπρός, έτσι, ώστε να προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητα του οχήματος για μέγιστη ασφάλεια αλλά και βελτίωση της οικονομία σε καύσιμο.

Advertisement

Το νέο VW Taigo διατίθεται με επιλογή δύο αποδοτικών αλλά και συνάμα οικονομικών τρικύλινδρων συνόλων όπως και ένα ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα, με ισχύ 95 PS (70 kW), 110 PS (81 kW) και 150 PS (110 kW), με τη μέγιστη ταχύτητα να ανέρχεται στα 183 km/h, 191 km/h και 212 km/h αντίστοιχα.

Οι σύγχρονοι υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG, από ισχύ 110 PS). Καταναλώνουν ελάχιστο καύσιμο, δεν ακούγονται αρκετά, προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις και παράλληλα, εκπέμπουν λίγα γραμμάρια CO2 με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό τόσο για το περιβάλλον όσο και για την τσέπη του οδηγού.

Το νέο Volkswagen Taigo κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς, συνδυάζοντας αρμονικά την αισθητική με την τεχνολογία, την ασφάλεια με την άνεση και τις επιδόσεις με την οικονομία αλλά και την πρακτικότητα που αποζητά ένας οικογενειάρχης. Πλέον προσφέρεται με μόλις 199 ευρώ τον μήνα και επιτόκιο 3,9%. Ξέρεις κάτι καλύτερο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen Taigo: Κομψό και ξεχωριστό!
Το νέο VW Taigo σαγηνεύει τους οικογενειάρχες
VW Taigo: Η εξέλιξη των crossover