Live Κίνηση
Περισσότερα
VW_TAIGO_2023

Το νέο VW Taigo σαγηνεύει τους οικογενειάρχες

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Taigo σαγηνεύει τους οικογενειάρχες

VW_TAIGO_2023

Το νέο VW Taigo σαγηνεύει τους οικογενειάρχες

VW_TAIGO_2023

Το νέο και ενδιαφέρον από κάθε άποψη VW Taigo υιοθετεί μεταξύ άλλων ένα πλήθος συστημάτων ηλεκτρονικής βοήθειας αλλά και υπερσύγχρονης συνδεσιμότητας προς όφελος φυσικά του οδηγού, μαζί με μια πλούσια γκάμα κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Πολλά και σημαντικά στοιχεία μάλιστα του εξοπλισμού προέρχονται αυτούσια από μεγαλύτερα και σαφώς ακριβότερα μοντέλα, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα του εσωτερικού του νέου Taigo.

Ανάμεσά τους το πολυλειτουργικό τιμόνι με μοντέρνα χειριστήρια, στον βασικό εξοπλισμό, τα συστήματα Infotainment τελευταίας γενιάς (MIB3) και το App-Connect Wireless (ανάλογα με τις προδιαγραφές του εξοπλισμού), που προσφέρουν κορυφαία συνδεσιμότητα. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει χειριστήρια και ρυθμιστικά ευαίσθητα στην αφή. Ο χειρισμός του προαιρετικού Climatronic μέσω αφής, ενσωματώνεται άψογα στη μοντέρνα εμφάνιση της κεντρικής οθόνης μεγάλου μεγέθους.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο κινητήριων συστημάτων, το νέο Taigo διατίθεται με επιλογή από δύο αποδοτικούς αλλά και συνάμα οικονομικούς τρικύλινδρους και ένα ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα, με ισχύ 95 PS (70 kW), 110 PS (81 kW) και 150 PS (110 kW), με τη μέγιστη ταχύτητα να ανέρχεται στα 183 km/h, 191 km/h και 212 km/h αντίστοιχα.

Οι σύγχρονοι υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG, από ισχύ 110 PS).

Όσον αφορά στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το Taigo, διαθέτοντας ό,τι πιο σύγχρονο σε συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, προσφέρει στον προαιρετικό του εξοπλισμό ημιαυτόνομη οδήγηση, με ταχύτητα έως 210 χλμ./ώρα, χάρη στο IQ.DRIVE Travel Assist.

Advertisement

Με το τελευταίο, το στάνταρ πολυλειτουργικό τιμόνι είναι ευαίσθητο στην αφή, επιβεβαιώνοντας ανά πάσα στιγμή ότι ο οδηγός είναι ενεργά παρών κατά τη λειτουργία του συστήματος – όπως ορίζεται για το Επίπεδο 2 της ημιαυτόνομης οδήγησης στην Ε.Ε..

Advertisement

Ανακαλύψτε το νέο VW Taigo εδώ!

Ανάμεσα στα στάνταρ συστήματα υποβοήθησης του Taigo, ανήκουν το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος χώρου Front Assist, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών City Emergency Braking και Lane Assist. Λίγα μοντέλα αυτής της κατηγορίας προσφέρουν τόσο υψηλό επίπεδο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, άνεσης και ασφάλειας.

Επίσης, με την υψηλότερη βαθμολογία πέντε αστέρων για το νέο Taigo στο Euro NCAP, η Volkswagen υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και συνεχίζει τη μακρά σειρά επιτυχιών των μοντέλων της. Τίποτα λιγότερο…

Advertisement

Το νέο Taigo είναι διαθέσιμο σε δύο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις, Life και Style. Δημοφιλή στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι προβολείς LED και το Digital Cockpit είναι στάνταρ. Σε επίπεδο προαιρετικού εξοπλισμού, το νέο Taigo ξεχωρίζει από τις εντυπωσιακές διχρωμίες με μαύρη οροφή, τη μεγάλη πανοραμική συρόμενη/ανακλινόμενη ηλιοροφή, το Digital Cockpit Pro με οθόνη 10,25 ιντσών, το ηχοσύστημα «beats» με 300 Watt και 6 ηχεία και πολλά άλλα, που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το νέο Volkswagen Taigo ανεβάζει τον πήχη των B-SUV σε υψηλά επίπεδα συνδυάζοντας αρμονικά την αισθητική με την τεχνολογία, την ασφάλεια με την άνεση και τις επιδόσεις με την οικονομία αλλά και την πρακτικότητα που αποζητά ένας οικογενειάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Taigo: Η εξέλιξη των crossover
VW Taigo: Ενας… νεανίσκος με τεχνολογική ωριμότητα
Volkswagen Taigo: Ποιος είπε οτι τα SUV δεν είναι σπορ;