Live Κίνηση
Περισσότερα
VW TAIGO 2022

VW Taigo: Τι απομένει στα μεγάλα;

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Taigo: Τι απομένει στα μεγάλα;

VW TAIGO 2022

VW Taigo: Τι απομένει στα μεγάλα;

VW TAIGO 2022

Ο σπορ και μοντέρνος χαρακτήρας του νέου VW Taigo διακρίνεται εξαρχής. Κατόπιν διαπιστώνεις ένα ολοκληρωμένο οδηγικό προφίλ που παραπέμπει σε ακριβότερα και μεγαλύτερα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ένα πραγματικό χαρακτηριστικό του που ξεχωρίζει, είναι η στιλάτη λωρίδα LED φωτισμού, που εκτείνεται σε ολόκληρο το εμπρός μέρος έως το μεγάλο λογότυπο της Volkswagen.

Οι προβολείς ομίχλης βρίσκονται ενσωματωμένοι στα πλαϊνά του προφυλακτήρα. Το ολοκαίνουργιο Taigo των 4,26 μέτρων, βασίζεται στην αρθρωτή εγκάρσια πλατφόρμα (MQB), και ξεχωρίζει για το crossover αμάξωμά του, την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, την καθημερινή χρηστικότητα στο σύγχρονο lifestyle και τα υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Στην πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα του θα συναντήσετε το App-Connect.1,2: μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή audio books μεταφέρονται στην οθόνη του συστήματος Infotainment. Έτσι, ο χειρισμός τους μπορεί να γίνεται στο οπτικό πεδίο σας. Δύο διεπαφές για τη σύνδεση smartphone είναι εφικτές: Apple CarPlayTM και Android AutoTM της Google®.

Η χρήση τους είναι πολύ άνετη και εύκολη χάρη στη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το ηχοσύστημα «Ready 2 Discover» και τα τα προαιρετικά συστήματα πλοήγησης «Discover Media» και «Discover Pro».

Advertisement

Μπορείτε, επίσης, να αγοράσετε και να ενεργοποιήσετε το App-Connect μεταγενέστερα στο In-Car Shop3 του δικού σας Taigo. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι απεριόριστες.

Advertisement

Μην ψάχνετε άλλο το κλειδί του αυτοκινήτου στις τσέπες του παντελονιού, στις τσάντες ή στο μπουφάν σας. Εφόσον το έχετε επάνω σας και βρίσκεστε το μέγιστο σε ακτίνα 1,5 μέτρου από το Taigo σας, αν το επιθυμείτε, οι πόρτες και το πίσω καπό ξεκλειδώνουν αυτόματα, ως δια μαγείας.

Με την προαιρετική επιλογή προφίλ οδήγησης μπορείτε να προσαρμόσετε το Taigo στο δικό σας στιλ οδήγησης, ανάλογα με το τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Απλά επιλέξτε, με το πάτημα ενός κουμπιού ή μέσω της οθόνης αφής, το επιθυμητό προφίλ οδήγησης και το σύστημα μετάδοσης, το τιμόνι και τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων (στο DSG) προσαρμόζονται αυτόματα.

Advertisement

Το XDS χρησιμεύει ως εγκάρσιο μπλοκέ διαφορικό, με το οποίο εξισορροπείται η χαρακτηριστική για τα εμπροσθοκίνητα οχήματα υποστροφή κατά την οδήγηση σε στροφές με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό συμβαίνει εντελώς αυτόματα και εξαιρετικά άνετα.

Γιατί το VW Taigo δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε οδική συμπεριφορά αλλά και αίσθηση. Είναι ξεκάθαρα το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Taigo: Ο ηγέτης στα compact coupe SUV
VW Taigo: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια
Δοκιμή: VW Taigo 1.0 TSI 110 PS DSG