Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Volkswagen Taigo: Ποιος είπε οτι τα SUV δεν είναι σπορ;

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen Taigo: Ποιος είπε οτι τα SUV δεν είναι σπορ;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Volkswagen Taigo: Ποιος είπε οτι τα SUV δεν είναι σπορ;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με coupe σιλουέτα, αθλητικό λουκ και digital αέρα, το VW Taigo, κλείνει το μάτι σε όσους δεν συγκινούνται από τα συμβατικά SUV. Και το κάνει μάλιστα πειστικά…

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα trendy crossover με κύριο σχεδιαστικό γνώρισμα τη νεανική άποψη και το χαμήλωμα της οροφής που προσδίδει ένα κουπέ στιλ. Kατασκευάζεται στο εργοστάσιο του VW Group, στην Παμπλόνα της Ισπανίας, μιας και μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το T-Roc αλλά και άλλα μοντέλα του Ομίλου.

Αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά ευρωπαϊκό Β-SUV της VW. Ο λόγος για το Taigo, το οποίο ήρθε και είναι σίγουρο πως θα κλέψει καρδιές και από τα δυο φύλα.

Advertisement
Advertisement

Με όπλο του τη δυναμική-coupe εμφάνιση, το νέο μοντέλο παίρνει θέση δίπλα στα T-Roc και T-Cross προκειμένου να προσφέρει μια σπορτίφ εναλλακτική σε όσους δεν συγκινούνται από τα τετραγωνισμένα σε σχεδίαση SUV.

Το εμπρός μέρος είναι κομψό και επιβλητικό φωνάζοντας από μακριά πως πρόκειται για μοντέλο της VW, με στοιχεία όπως η έντονη οριζόντια LED μπάρα που διαπερνά το λογότυπο στη μάσκα, ο διακριτικός προφυλακτήρας και οι γραμμώσεις στο καπό.

Τα προηγμένα φώτα LED διατίθενται στάνταρ, γιατί ως γνωστό η τεχνολογία είναι το Α και το Ω για την γερμανική εταιρία. Ο φωτισμός από τα νέα φώτα εξασφαλίζει μία ιδιαίτερα χαρισματική φωτεινή υπογραφή κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Διαθέσιμοι είναι και οι νέοι προβολείς IQ.LIGHT LED matrix, που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Style.

Advertisement

H έντονη κλίση της οροφής μετά την πίσω κολώνα χαρίζει ιδιαίτερα αθλητικό λουκ στο νέο Taigo. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η coupe αισθητική με τις έντονες καμπύλες όπως επίσης και το γλυκό “σβήσιμο” της ουράς.

Advertisement

Οι εξωτερικές διαστάσεις μπορεί να είναι compact, ωστόσο οι χώροι στην καμπίνα φιλοξενούν άνετα τέσσερις επιβάτες, με το χώρο αποσκευών να φτάνει τα 438 λίτρα.

Το Taigo ομορφαίνει ξεκάθαρα την άχρωμη σιλουέτα των τετραγωνισμένων compact SUV. Είναι πανέμορφο από όποια γωνία και να το κοιτάξεις και το κυριότερο, παραπέμπει σε μεγαλύτερο και ακριβότερο coupe SUV.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τα πρώτα VW Taigo που ήρθαν στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο VW Taigo (+τιμή)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW Taigo