Live Κίνηση
Περισσότερα
VW TAIGO 2022

VW Taigo: Αλλάζει επίπεδο στα B-SUV

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Taigo: Αλλάζει επίπεδο στα B-SUV

VW TAIGO 2022

VW Taigo: Αλλάζει επίπεδο στα B-SUV

VW TAIGO 2022

Όποιος ισχυρίζεται πως τα B-SUV μοιάζουν με σπιρτόκουτα, ας δει το VW Taigo με το ελκυστικό coupe αμάξωμα και θα κλείσει το στόμα του μια για πάντα.

Advertisement
Advertisement

Το Taigo αποτελεί προφανώς την πιο coupe αισθητική φόρμα για την κατηγορία, αυτή μάλιστα των SUV που έχουν πολύ πέραση τον τελευταίο καιρό.

Σε ότι αφορά στον εσωτερικό του κόσμο, οι high tech πινελιές του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της μεγάλης οθόνης στο κέντρο του ταμπλό, εναρμονίζουν απόλυτα τη «μεγάλη εικόνα» του νέου μοντέλου με την αντίστοιχη των άλλων καθιερωμένων από τη γκάμα της VW.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με την ευρυχωρία της καμπίνας, τα πράγματα είναι πολύ θετικά για τέσσερις ενήλικους.
Ο χώρος αποσκευών με το πίσω κάθισμα στη θέση του είναι μεγάλος για τις ανάγκες των τεσσάρων ενήλικων επιβατών.

Πολύ ψηλά στη λίστα του Taigo βρίσκεται και η πρακτικότητα. Οι χώροι για τα αντικείμενα είναι στις γνωστές θέσεις περιμετρικά, δηλαδή στις πόρτες όπου μπορούν να φιλοξενηθούν και μπουκάλια αλλά και ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα. Χαμηλά στην κεντρική κονσόλα και δίπλα στο κανονικό χειρόφρενο υπάρχουν χώροι και ποτηροθήκες αντίστοιχα.

Advertisement

Ο σύγχρονος κινητήρας του 1.0 λίτρου με ισχύ 110 ίππους βοηθά τα μέγιστα τον οδηγό στο να κινηθεί οικονομικά ή γρήγορα, ότι κι αν επιλέξει αυτός, εκμεταλλευόμενος συνάμα τα προγράμματα λειτουργίας με τα οποία είναι εφοδιασμένο το νέο Taigo.

Οδηγώντας το νέο Taigo έχεις αρκετή πληροφορία στα χέρια σου μέσω του τιμονιού, ενώ το compact coupe SUV δεν θα σου πει όχι όταν θα αναζητήσεις τη σπορ διάθεση του σε δρόμους με στροφές.

Advertisement

Η προικισμένη πλατφόρμα MQB A0 προσφέρει στον οδηγό ρεσιτάλ καλής διάθεσης για συμμετοχή. ο πακέτο είναι ομοιογενές σε βαθμό που το χαρακτηρίζεις πλήρες για κάθε περίσταση.

Όταν βρεθείς στον ανοιχτό δρόμο θα εκτιμήσεις τη διάθεσή του Taigo να ταξιδεύει με σταθερή ταχύτητα ζητώντας ελάχιστο καύσιμο, ενώ μπορεί να υποστηρίξει μεταξύ άλλων και σβέλτες προσπεράσεις ενισχύοντας σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια.

Advertisement

Το ολόφρεσκο VW Taigo ανήκει ομολογουμένως σε μια κατηγορία που μόνο τα μοντέλα της Audi έχουν θέση από τον όμιλο VW. Πρόκειται για ένα ένα συμπαγές premium μοντέλο με ξεχωριστή αισθητική προσέγγιση και περίσσια προσωπικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Taigo: Η coupe αισθητική μαγνητίζει…
Η πλούσια γκάμα εξοπλισμού του VW Taigo
VW Taigo: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια