Live Κίνηση
Περισσότερα
VW TAIGO 2022

VW Taigo: Η coupe αισθητική μαγνητίζει…

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Taigo: Η coupe αισθητική μαγνητίζει…

VW TAIGO 2022

VW Taigo: Η coupe αισθητική μαγνητίζει…

VW TAIGO 2022

Το VW Taigo αποτελεί ευθαρσώς την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία των μικρών SUV που σχεδιαστικά παραπέμπουν σε αμιγώς coupe αυτοκίνητα. Οι Γερμανοί μίλησαν…

Advertisement
Advertisement

Το νέο και προικισμένο coupe SUV για όσους δημιουργούν τις δικές τους τάσεις. Που δεν ακολουθούν μόνο τις εξελίξεις, αλλά πρωτίστως τις διαμορφώνουν.

Που δεν δείχνουν απλώς ότι έχουν στιλ, αλλά ότι έχουν χαρακτήρα που κάνει ξεχωριστή την καθημερινότητά τους.
Ο σπορ και μοντέρνος χαρακτήρας του Taigo διακρίνεται εξαρχής.

Advertisement
Advertisement

Ένα πραγματικό χαρακτηριστικό του που ξεχωρίζει, είναι η στιλάτη λωρίδα LED φωτισμού, που εκτείνεται σε ολόκληρο το εμπρός μέρος έως το μεγάλο λογότυπο της Volkswagen. Οι προβολείς ομίχλης βρίσκονται ενσωματωμένοι στα πλαϊνά του προφυλακτήρα.

Το ολοκαίνουργιο Taigo των 4,26 μέτρων, βασίζεται στην αρθρωτή εγκάρσια πλατφόρμα (MQB), και ξεχωρίζει για το crossover αμάξωμά του, την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, την καθημερινή χρηστικότητα στο σύγχρονο lifestyle και τα υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά εξοπλισμού.

Advertisement

Μόλις από τη βάση της γκάμας υπάρχουν προβολείς full LED, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων (Digital Cockpit) και συστήματα Infotainment τελευταίας γενιάς (MIB3). Και αυτά αποτελούν μόνο την αρχή.

Εξωτερικά όχι μόνο ξεχωρίζει αλλά συνάμα σαγηνεύει το μάτι του θεατή. Η σιλουέτα του Taigo υποδηλώνεται από την έντονα κεκλιμένη προς τα εμπρός κολόνα C. Η πλάγια όψη χαρακτηρίζεται από ακριβείς, καλοσχεδιασμένες γραμμές, ενώ οι τονισμένοι θόλοι των τροχών επιβεβαιώνουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου.

Advertisement

Στο πίσω τμήμα, από την ελκυστική αεροτομή οροφής μέχρι το δυναμικό πίσω σπόιλερ, γίνεται φανερό πως το νέο Taigo θα κάνει την οδηγική σας εμπειρία συναρπαστική. Και το πραγματοποιεί λίγο μετά…

Στο εσωτερικό, πολλά στοιχεία εξοπλισμού προέρχονται αυτούσια από μεγαλύτερα μοντέλα, υπογραμμίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα του εσωτερικού του Taigo. Ανάμεσά τους το πολυλειτουργικό τιμόνι με μοντέρνα χειριστήρια, στον βασικό εξοπλισμό, τα συστήματα Infotainment τελευταίας γενιάς (MIB3) και το App-Connect Wireless (ανάλογα με τις προδιαγραφές του εξοπλισμού), που προσφέρουν κορυφαία συνδεσιμότητα.

Advertisement

Η κεντρική κονσόλα διαθέτει χειριστήρια και ρυθμιστικά ευαίσθητα στην αφή. Ο χειρισμός του προαιρετικού Climatronic μέσω αφής, ενσωματώνεται άψογα στη μοντέρνα εμφάνιση της κεντρικής οθόνης μεγάλου μεγέθους.

Το νέο VW Taigo ανοίγει τους ορίζοντές σου. Ναι για σένα που τα θέλεις όλα σε μια compact συσκευασία χωρίς να λησμονείς το στιλ, την προσωπικότητα, την επιμέρους ποιότητα και πολλά ακόμη θετικά χαρακτηριστικά που έχεις στη διάθεσή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο VW Taigo (+τιμή)
Το Volkswagen Taigo είναι ένα μικρό coupe SUV για την Ευρώπη
Taigo: Το compact SUV της VW (video)