Live Κίνηση
Περισσότερα
VW TAIGO 2022

Το premium εσωτερικό του νέου VW Taigo

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το premium εσωτερικό του νέου VW Taigo

VW TAIGO 2022

Το premium εσωτερικό του νέου VW Taigo

VW TAIGO 2022

Ο μαζικός κατασκευαστής που έπιασε απευθείας το νόημα των SUV είναι η VW, η οποία σημειώστε πως πυροβολεί κατά ριπάς σε ότι αφορά στα πάσης φύσεως SUV. Νέο φρούτο, το εντυπωσιακό VW Taigo.

Advertisement
Advertisement

Πόσο μάλλον στα B-SUV που απαριθμεί ήδη ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τρία μοντέλα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μετά τα T-Roc και T-Cross, τη θέση του πήρε ήδη πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα το Taigo.

Από τη μεσαία κολόνα και πίσω πρόκειται για μια εντελώς νέα coupe εκτέλεση που χαίρεσαι να κοιτάζεις. Το Taigo βασίζεται στην αρθρωτή εγκάρσια πλατφόρμα MQB, υιοθετεί προηγμένη τεχνολογία και διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το T-Cross.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά οι Γερμανοί αποδείχτηκαν ακόμη πιο τολμηροί και δημιουργικοί. Το Taigo όχι μόνο δείχνει διαφορετικό, αλλά υιοθετεί στοιχεία που διαμορφώνουν έναν δικό του χαρακτήρα.

Η ψηλή θέση οδήγησης και η εν γένει χωροταξική διαμόρφωση τού δίνουν σαφώς την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου. Το Taigo θα φιλοξενήσει με άνεση τέσσερις -ή και πέντε- επιβάτες με τις αποσκευές τους (ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 440 lt).

Advertisement

Η εικόνα του εσωτερικού είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Δεν λείπει μάλιστα το σύγχρονο ψηφιακό αποτύπωμα που χαρίζει η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, η οποία κερδίζει πόντους με τα ζωντανά χρώματα, τα πολύ καλά γραφικά και τη σχετικά εύκολη πλοήγηση στα μενού, ενώ υπάρχει στάνταρ και το Digital Cockpit.

Για όσους τα smartphones έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, υπάρχει δυνατότητα εξοπλισμού με θύρες USB καθώς και με σύστημα επαγωγικής φόρτισης. Πολλά στοιχεία εξοπλισμού προέρχονται αυτούσια από μεγαλύτερα μοντέλα, υπογραμμίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα (και σε επίπεδο υλικών) του εσωτερικού του Taigo.

Advertisement

Ανάμεσά τους το πολυλειτουργικό τιμόνι με μοντέρνα χειριστήρια στο βασικό εξοπλισμό. Τα συστήματα Infotainment τελευταίας γενιάς (MIB3) και το App-Connect Wireless (ανάλογα την έκδοση) προσφέρουν κορυφαία συνδεσιμότητα. Η κεντρική κονσόλα μαζί με την οθόνη μεγάλου μεγέθους σου κάνουν τη ζωή εύκολη.

Κάθεσαι ψηλά έχοντας εξαιρετική περιφερειακή ορατότητα, αλλά και την γνώριμη εργονομία της Volkswagen που μεταφέρει οικειότητα από την πρώτη κιόλας επαφή με το αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
VW Taigo: Η coupe αισθητική μαγνητίζει…
Η πλούσια γκάμα εξοπλισμού του VW Taigo
VW Taigo: Ο ηγέτης στα compact coupe SUV