Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Volvo: Βελτίωση και αναβάθμιση μέσω της Polestar

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Βελτίωση και αναβάθμιση μέσω της Polestar

Volvo

Volvo: Βελτίωση και αναβάθμιση μέσω της Polestar

Volvo

Η μοναδικότητα του Πολικού Αστέρα (Polestar) δίνει επιδόσεις και αυξάνει την ένταση στην οδήγηση σε όλα τα μοντέλα της Volvo.

Advertisement
Advertisement

Το μότο: Polestar Engineered & Optimised εκφράζει την φιλοσοφία των Τροποποιήσεων και Αναβαθμίσεων, που κάνει η Polestar στα μοντέλα της Volvo

Στην ερώτηση πως το γίνεται να βελτιωθεί μια ήδη θαυμάσια οδηγική εμπειρία; Οι μηχανικοί της Polestar απαντούν (πως όσο αφορά τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα) αξιοποίησαν τη δύναμη της ηλεκτροκίνησης στο σύστημα κίνησης T8 Twin Engine και τη συμπλήρωσαν με κορυφαία περιφερειακά εξαρτήματα επιδόσεων, ώστε να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία: Την οδήγηση που ηλεκτρίζει τις αισθήσεις.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα; Οι μηχανικοί της Polestar υποστηρίζουν, πως για την επιστροφή στο σπίτι, θα επιλέξτε τον… λιγότερο σύντομο δρόμο, για να απολαύσετε την οδήγηση.

Οι Polestar Engineered εκδόσεις των αυτοκινήτων της Volvo χρησιμοποιούν εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων από τους κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου. Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί με ακρίβεια, ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα και να ενισχύει την οδηγική απόλαυση. Ο αυξημένος έλεγχος και τα διαισθητικά οδηγικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την plug-in υβριδική τεχνολογία των συστημάτων κίνησης, προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπερία που ηλεκτρίζει και συναρπάζει.

Volvo XC60 και V60 Polestar Engineered

Advertisement

Τα δύο μοντέλα της Volvo, αποκτούν εκδόσεις Polestar Engineered Τ8 και 415 ίππους έκαστο. Έτσι η βελτίωση κινητήρα από την Polestar συνεχίζει την παράδοση: το Volvo σας αποκτά άρωμα Polestar μέσω βελτιώσεων στο λογισμικό του συστήματος κίνησης.

Advertisement

Οι βελτιώσεις Polestar Optimisation σχεδιάστηκαν για να αυξάνουν την ισχύ, την επιτάχυνση, να βελτιώνουν την απόδοση της μετάδοσης (στα αυτόματα κιβώτια) και την κατανομή της ροπής στους τέσσερις τροχούς. Μπορούν να εφαρμοστούν σε νέα Volvo ή στο Volvo που ήδη έχετε. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον Επίσημο Διανομέα σας.

Την υπογραφή «Polestar Engineered» αποκτούν και τα  Volvo XC60 και V60. Οι εκδόσεις αυτές που βασίζονται στην Τ8, είναι plug in υβριδικές με 415 ίππους, ακριβώς όπως τις είδαμε και στο S60. Ο υπερτροφοδοτούμενος δίλιτρος κινητήρας συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα που εδράζεται στον πίσω άξονα και δίνει ιδιαίτερα sport επιδόσεις και στα δύο μοντέλα.

Advertisement

Η ανάρτηση είναι της Ohlins και τα φρένα έχουν σημαντική αναβάθμιση, με 6πίστονες δαγκάνες βαμμένες στο χαρακτηριστικό χρυσαφί της Polestar. Ανάλογα διακριτικές είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα, όπου οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο συνδυάζονται ιδανικά με το δέρμα Nappa που επενδύει τις περισσότερες επιφάνειες.

Διαβάστε επίσης:

Εκδόσεις Polestar με 415 ίππους για τα Volvo V60 και XC60

Το νέο Volvo S60 Polestar Engineered έγινε sold-out

Η Polestar κάνει πιο πικάντικο το οδηγικό προφίλ των τετρακίνητων Volvo