Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Volvo S60 Polestar Engineered έγινε sold-out

Ελλάδα 0:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Volvo S60 Polestar Engineered έγινε sold-out

ΝΕΑ

Το νέο Volvo S60 Polestar Engineered έγινε sold-out

ΝΕΑ

Για αυτούς που ήθελαν να αποκτήσουν την κορυφαία έκδοση του νέου Volvo S60, με τον κωδικό Polestar Engineered, τα νέα θα τους απογοητεύσουν, καθώς τα πρώτα 20 μοντέλα ήδη έχουν προπωληθεί, μέσω της εφαρμογής Care by Volvo.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Η παραπάνω είδηση, που έχει ήδη επισημοποιηθεί από την σουηδική εταιρεία, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, οι οποίοι έχουν μεν την ευκαιρία να οδηγήσουν το κορυφαίο εκ των εκδόσεων του νέου S60, αλλά μόνο μέσω της διαδικασίας leasing (χρονομίσθωσης).

Advertisement
Advertisement

c7fa2cde-volvo-s60-polestar-engineered-1-chariatis-530

Θέλοντας να δικαιολογήσει την αποκλειστική διάθεση του S60 Polestar Engeneered μόνο μέσω της «Care by Volvo», εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η παραπάνω κίνηση έγινε λόγω πρώτον της περιορισμένης παραγωγής του μοντέλου, αλλά και της προώθησης της ίδιας της εφαρμογής. Επίσης, όσοι δεν πρόλαβαν να το αποκτήσουν θα πρέπει να έχουν υπομονή μέχρι την στιγμή που οι αντιπροσωπείες της Volvo θα έχουν στη διάθεσή τους μεταχειρισμένα αυτοκίνητα  προς πώληση. Κάτω από το καπό του S60 Polestar Engineered βρίσκεται ένα υβριδικό σύνολο, με έναν τετρακύλινδρο turbo δίλιτρο κινητήρα και έναν τοποθετημένο στο πίσω μέρος του αμαξώματος ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική απόδοση 415 ίππους και 68,3 kgm ροπής.

39f8c0d9-volvo-s60-polestar-engineered-3-chariatis-640