Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Volvo: Η γκάμα της για τους εταιρικούς χρήστες

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Η γκάμα της για τους εταιρικούς χρήστες

Volvo

Volvo: Η γκάμα της για τους εταιρικούς χρήστες

Volvo

Έχετε δική σας επιχείρηση και θέλετε να χρησιμοποιήσετε εταιρικό αυτοκίνητο για τη δική σας μετακίνηση ή τη μετακίνηση των υπαλλήλων σας; Η Volvo έχει για εσάς πολλές πρακτικές, premium αλλά και με μηδενικό φόρο προτάσεις για εταιρικούς χρήστες.

Advertisement
Advertisement

 

Μοντέλα sedan, wagon crossover και SUV από την γκάμα της Volvo  μπορούν να αποτελέσουν τον στόλο των αυτοκινήτων της εταιρίας σας.

Στην κατηγορία, των εταιρικών πωλήσεων εμπίπτουν οχήματα τα οποία είτε χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες καθαρά επαγγελματικών μετακινήσεων είτε δίνονται ως επιπλέον αμοιβή/παροχή σε εργαζόμενους και στελέχη εταιρειών.  Τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιούνται σε κάποιο βαθμό για τις ανάγκες της δουλειάς, αλλά έχουν (σε πολλές περιπτώσεις αποκλειστικά) τον ρόλο του προσωπικού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε κυρίως με πωλητές, επιθεωρητές πωλήσεων, τεχνικούς επιθεωρητές, μηχανικούς που επιβλέπουν έργα κλπ. οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται είτε μέσα σε μία πόλη είτε και σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο τις άσκησης του επαγγέλματος τους. Στη δεύτερη ανεβαίνουμε συνήθως κλίμακα και βλέπουμε μεγαλύτερα σε μέγεθος και κυβισμό μοντέλα.

Mικρότερο κόστος, μεγαλύτερη αξία

Advertisement

H εταιρεία σας μπορεί να ωφεληθεί από τη συνεχιζόμενη έρευνα και εξέλιξη που πραγματοποιεί η Volvo στους τομείς της ασφάλειας, της ηλεκτροκίνησης και της συνδεσιμότητας. Εξερευνήστε τις καινοτομίες που σας βοηθούν να υλοποιήσετε όσα ονειρεύεστε για τον εταιρικό σας στόλο και επικοινωνήστε μαζί τους για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ειδικές τιμές που προβλέπει η πολιτική μας για τις εταιρικές πωλήσεις.

volvo speed limiter

Advertisement

Η γκάμα της Volvo περιλαμβάνει SUV, Estate και Sedan

Volvo XC40
Το compact SUV είναι ένα διαισθητικό, συνδεδεμένο κινητό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και η ξεκάθαρη σχεδίαση συνδυάζονται με επιβλητικές SUV αναλογίες. Από 41 g/km CO2 | 1,8 l / 100 km (NEDC)

Volvo XC60
Η επόμενη γενιά του best seller των SUV είναι εδώ. Με κομψό σουηδικό design, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και υπηρεσίες διασύνδεσης που βάζουν σε προτεραιότητα τους οδηγούς και την επιχείρησή σας. Από 42 g/km CO2 | 1,9 l / 100 km (NEDC)

Advertisement

Volvo XC90
Κάθε πτυχή της ναυαρχίδας των SUV μας εντάσσεται αρμονικά σε ένα σύνολο που αποτυπώνει με έμφαση την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Η καμπίνα του είναι φτιαγμένη από τα πιο ποιοτικά υλικά, οι τεχνολογίες του είναι state-of-the-art και το εξωτερικό του είναι επιβλητικό και εντυπωσιακό.Από 47 g/km CO2 | 2,1 l / 100 km (NEDC)

Volvo V60 & Cross Country
Mε τις ανθρωποκεντρικές καινοτομίες, τη διαισθητική τεχνολογία και το ξεκάθαρο σκανδιναβικό του design, το νέο V60 είναι μια προοδευτική επιλογή που δίνει ώθηση στην επιχείρησή σας. Από 36 g/km CO2 | 1,6 l / 100 km (NEDC) Από 135 g/km CO2 | 5,1 l / 100 km (NEDC)

Volvo V90 Cross Country
Επαναπροσδιορίζουμε το πολυτελές στέισον με κομψότητα και διακριτικότητα, πρωτοποριακές τεχνολογίες και ανεπιτήδευτο σουηδικό design. Το V90 είναι εξίσου πρακτικό και όμορφο.Από 148 g/km CO2 | 5,6 l / 100 km (NEDC)

Volvo S60
Ένα πλήρες σεντάν, με εντυπωσιακή σχεδίαση που προκαλεί ισχυρή πρώτη εντύπωση και με τεχνολογίες συνδεσιμότητας που ενισχύουν την παραγωγικότητα. Το S60 υποστηρίζει την επιχείρηση και τους οδηγούς σας στις πιο καιρικές συνθήκες. Από 34 g/km CO2 | 1,5 l / 100 km (NEDC)

Volvo S90
Ένα καταφύγιο διαισθητικής τεχνολογίας με φιλικά προς τον οδηγό χαρακτηριστικά, το πολυτελές εσωτερικό του S90 κάνει ευχάριστη την κάθε στιγμή στο δρόμο, ώστε οι οδηγοί σας να χαλαρώνουν και να εστιάζουν στην επιχείρηση. Από 38 g/km CO2 | 1,7 l / 100 km (NEDC)

Προτάσεις με μηδενικό φόρο για εταιρικούς χρήστες

Τα υψηλά πρότυπα εταιρικής εξυπηρέτησης της Volvo συνδυάζονται με την προηγμένη plug-in υβριδική τεχνολογία και χαρίζουν στους εταιρικούς πελάτες το προνόμιο να απολαμβάνουν μηδενικό ή πολύ χαμηλό φόρο για παροχή σε είδος (Benefit in Kind), αλλά και μηδενική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων σε σταθερή βάση. Στις εταιρικές προτάσεις της Volvo που εμπίπτουν στα κριτήρια του τελευταίου φορολογικού νομοσχεδίου (εκπομπές CO2 έως 50 g/km και Λιανική Τιμή προ Φόρων έως €40.000) για μηδενικό φόρο χρήσης συμπεριλαμβάνονται τρία μοντέλα της σειράς Recharge: τα XC40 Plug-in Hybrid T4, XC40 Plug-in Hybrid T5 και το V60 Plug-in Hybrid T6 AWD, που προσφέρουν απολαυστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Πέραν της φιλικότητας προς το περιβάλλον και της φορολογικής ωφέλειας, τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Volvo προσφέρουν εξαιρετικά οικονομική χρήση κατά την οδήγηση αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, αποφέροντας στο χρήστη όφελος που μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει το 80% σε σχέση με τη χρήση κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Volvo XC40 Recharge Τ5 Plug-in Hybrid
Στην έκδοση Recharge T5 εξοπλίζεται με καινοτόμο σύστημα κίνησης με plug-in υβριδική τεχνολογία, αποτελούμενο από έναν οικονομικό 3-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά ισχύ 262 ίππων και ροπή 425 Nm. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με Διπλό Συμπλέκτη συμπληρώνει ιδανικά αυτή την εξαιρετική μονάδα που προσφέρει δυναμική και βιώσιμη οδήγηση.

Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4
Στις εκδόσεις Inscription και R-Design, το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4 προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού. Οι σχεδιαστικές επιλογές στο Inscription αποπνέουν πολυτέλεια, ενώ στο R-Design τονίζουν τη δυναμική φύση του XC40 και εστιάζουν στη σπορ οδήγηση.

Volvo V60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD
Το σύστημα κίνησης με plug-in υβριδική τεχνολογία περιλαμβάνει κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική ισχύ 340 hp και ροπή 590 Nm, παρέχοντας συναρπαστικές επιδόσεις, αλλά και δυνατότητα κίνησης με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και μηδενικές εκπομπές ρύπων. H τετρακίνηση προσφέρει περισσότερη ελκτική πρόσφυση για μεγαλύτερη απόλαυση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Volvo S60 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD
Οι κορυφαίες επιδόσεις του πραγματοποιούν όσα υπόσχεται η δυναμική του σχεδίαση. Το Volvo S60 είναι η επιτομή του σύγχρονου σεντάν, με προηγμένα συστήματα ασφάλειας Intellisafe και τεχνολογίες διασύνδεσης Sensus. Το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης των 390 ίππων δίνει τη δυνατότητα καθημερινής οδήγησης με μηδενική κατανάλωση βενζίνης και μηδενικές εκπομπές ρύπων, ενώ παράλληλα συναρπάζει με τη δύναμή του προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης.

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T8
Η απόλυτη πρόταση στα premium μεσαία SUV. Το XC60 θέλγει με την εμφάνισή του, προστατεύει τους επιβάτες του με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας Intellisafe, αναβαθμίζει την παραγωγικότητα με τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας Sensus που διαθέτει και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες οδήγησης σε κάθε έδαφος. Στην κορυφαία του έκδοση, Recharge Plug-in Hybrid T8, συνδυάζει απόδοση 390 ίππων και εξαιρετικά οικονομική λειτουργία.

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD
Ακόμη μία έκδοση Recharge για το XC60, που μεγιστοποιεί το όφελος για τον εταιρικό χρήστη, με όρους απόδοσης, οικονομίας και χαμηλής φορολογίας. Το σύστημα κίνησης του XC60 Recharge Plug-in Hybrid T6 αποδίδει 340 ίππους και, όπως κάθε μοντέλο Recharge, μπορεί να λειτουργήσει μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, εξασφαλίζοντας μηδενική κατανάλωση καυσίμου και απόλυτα καθαρή οδήγηση στις τυπικές ανάγκες μετακίνησης καθημερινά.

Volvo XC90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD
Η διακριτική σκανδιναβική πολυτέλεια, η προηγμένη τεχνολογία και η βιώσιμη ισχύς του XC90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD αποδεικνύουν ότι ένα μεγάλο SUV, εκτός από επιβλητικό, μπορεί επίσης να είναι κομψό, διακριτικό και να συνδυάζει την ισχύ με ελάχιστη περιβαλλοντική επίπτωση. Ο οδηγός του έχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών, από τη μετακίνηση με χρήση μόνο ηλεκτρικής ενέργειας, έως την πλήρη αξιοποίηση του κορυφαίου συστήματος κίνησης με τους 390 ίππους.

Διαβάστε επίσης: