Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Volvo: Προστατεύει το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Προστατεύει το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας

Volvo

Volvo: Προστατεύει το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας

Volvo

Τα παιδικά καθίσματα της Volvo συνδυάζουν όλη τη γνώση της για την ασφάλεια, ενώ φέρουν και όμορφη, σκανδιναβική σχεδίαση. 

Advertisement
Advertisement

Η ασφάλεια αποτελεί την νούμερο “1” προτεραιότητα της Volvo και, προκειμένου να θωρακίσει τους επιβάτες των οχημάτων της, έχει εντρυφήσει στην ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων.

Πιστή, λοιπόν, στην κατασκευή απόλυτα ασφαλών αυτοκινήτων, η σουηδική εταιρεία προστατεύει και το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το παιδί μας.

Στο πλαίσιο αυτό, διαθέτει μια ευρεία γκάμα καθισμάτων -συμπεριλαμβανομένων και κάποιων βοηθητικών – που πληρούν τις προδιαγραφές για όλες τις ηλικιακές ομάδες των μικρών μας φίλων.

Advertisement
Advertisement

Βρεφικό κάθισμα

Για παιδιά βάρους: 0–13 kg

Advertisement

Σχεδιασμένο να εξασφαλίζει άνεση και προστασία σε βρέφη ηλικίας 0–1 έτους ή βάρους 0–13 kg, το στραμμένο προς τα πίσω βρεφικό μας κάθισμα διαθέτει βαθιά θέση, υπερυψωμένα πλαϊνά τοιχώματα και μια νέα πολυτελή επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και πλένεται στο πλυντήριο, στο προγραμμά 30°C για μάλλινα. Η μεγάλη λαβή μεταφοράς προσαρμόζεται εύκολα με το ένα χέρι και το προσκέφαλο ρυθμίζεται εύκολα από εμπρός. Το παιδικό κάθισμα ζυγίζει 4.5 kg και μπορεί να δεχθεί βάση ISOFIX.

Παιδικό κάθισμα στραμμένο προς τα πίσω με εύκολη πρόσβαση

Advertisement

Για παιδιά βάρους: 9-25 kg


Με τη νέα έκδοση του παιδικού της καθίσματος, στραμμένου προς τα πίσω, παρουσιάζει μία λειτουργία περιστροφής, που καθιστά εξαιρετικά εύκολη την τοποθέτηση και την ασφάλιση του παιδιού σας. Μόλις το παιδί σας ασφαλιστεί, το κάθισμα απλώς περιστρέφεται και κλειδώνει στη θέση του. Η λειτουργία περιστροφής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όταν βγάζετε το παιδί σας από το αυτοκίνητο.

Η Volvo συνιστά τα παιδιά να ταξιδεύουν κοιτάζοντας προς τα πίσω τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 4 ετών.

Advertisement

Παιδικό κάθισμα στραμμένο προς τα πίσω

Για παιδιά βάρους: 9–25 kg

Με βελτιωμένο χώρο για τα πόδια, πρόσθετες δυνατότητες κλίσης και κατάκλισης και νέα πολυτελή επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και πλένεται στο πλυντήριο, στο προγραμμά 30°C για μάλλινα. Το νέο, στραμμένο προς τα πίσω, παιδικό κάθισμα προσφέρει ιδανική άνεση και ασφάλεια για παιδιά ηλικίας 9 μηνών έως 6 ετών ή βάρους 9–25 kg. Το κάθισμα ζυγίζει 7 kg και είναι εύκολο να τοποθετηθεί, να ρυθμιστεί και να αφαιρεθεί, χάρη στο συμπαγές σχήμα του.

Παιδικό κάθισμα booster

Για παιδιά βάρους: 15–36 kg

Το παιδικό μας κάθισμα booster είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4–10 ετών ή βάρους 15–36 kg. Το προσκέφαλο με αφρώδη επένδυση και τα υπερυψωμένα πλαϊνά με προστασία για τους ώμους εξασφαλίζουν ασφαλείς μετακινήσεις, ενώ η νέα πολυτελής επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και πλένεται στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα 30°C για μάλλινα, εγγυάται κορυφαία άνεση. Το κάθισμα ζυγίζει 6.4 kg. Το σύστημα ISOFIX συγκρατεί το κάθισμα με ασφάλεια στη θέση του, ακόμα και όταν δεν κάθεται το παιδί σε αυτό.

Βοηθητικό παιδικό κάθισμα με πλάτη και μάλλινη επένδυση

Για παιδιά βάρους: 15–36 kg

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών ή με βάρος περίπου 15-36 kg, αυτό το παιδικό κάθισμα με πλάτη εξασφαλίζει τη σωστή θέση της ζώνης ασφαλείας του αυτοκινήτου, προσφέροντας στα παιδιά τα ίδια υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης καθώς μεγαλώνουν. Το κάθισμα και το μαξιλάρι διαθέτουν πολυτελή επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και πλένεται στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα 30°C για μάλλινα, ενώ η πλάτη ρυθμίζεται για ανάπαυση/ύπνο και έχει 5 διαφορετικές θέσεις ρύθμισης του ύψους. Το παιδικό κάθισμα με πλάτη, που διατίθεται επίσης με αναπαυτική επένδυση nubuck, ζυγίζει μόλις 3 kg.

Διαβάστε επίσης:

Volvo V90 Cross Country: Που ξεχωρίζει

Όλες οι εκδόσεις του Volvo V60 Cross Country

Επιλέξτε online το νέο σας Volvo