Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό

SUZUKI 2021

Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό

SUZUKI 2021

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και συνολική ποιοτική αναβάθμιση, το πλήρως ανασχεδιασμένο Suzuki S-Cross διαθέτει και ένα ιδιαίτερα άνετο και πρακτικό σαλόνι με πληθώρα τεχνολογιών και ψηφιακών παροχών.

Advertisement
Advertisement

Με το νέο S-Cross η Suzuki έρχεται να αναβαθμίσει την παρουσία της στην κατηγορία των τετρακίνητων SUV, προσφέροντας ένα δυναμικό αυτοκίνητο με πλούσιο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη συνολικά την ποιότητα κατασκευής του.

Η μοντέρνα και ιδιαίτερα ελκυστική εξωτερική σχεδίαση είναι αυτό που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, με το νέο S-Cross να είναι πλέον ένα αυτοκίνητο που κερδίζει τις εντυπώσεις και φέρνει τις παραδοσιακές αξίες της Suzuki σε ένα πιο σύγχρονο αγοραστικό περιβάλλον.

Η σχεδιαστική εξέλιξη που παρουσιάζεται στο αμάξωμα δεν θα μπορούσε να μην συνεχίζεται και στο σαλόνι, όπου και εκεί η Suzuki έχει βάλει τα δυνατά της ώστε να παρουσιάσει ένα συνολικά αναβαθμισμένο αυτοκίνητο, τόσο σε σχεδίαση όσο και στην ποιότητα και την άνεση που απολαμβάνουν οι επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Η αίσθηση της άνεσης και της ευρυχωρίας είναι το βασικό χαρακτηριστικό που εντοπίζει κανείς όταν μπαίνει για πρώτη φορά στην καμπίνα του νέου S-Cross. Το μεγάλο παρμπρίζ προσφέρει άψογη ορατότητα στον οδηγό, ενώ σε συνδυασμό με την τεράστια ηλιοροφή δημιουργούν ένα χώρο ευχάριστης διαβίωσης για τους επιβάτες.

Η ηλιοροφή είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της ευχάριστης αίσθησης που απολαμβάνουν οι επιβάτες του νέου S-Cross καθώς ακόμα και οι πίσω μπορούν να επωφεληθούν από την παρουσία της. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η πανοραμική ηλιοροφή είναι κλειστή, τα γυάλινα πάνελ έχουν συνδυαστικό μήκος 1.000 mm. Όταν η ηλιοροφή είναι ανοιχτή, το άνοιγμα έχει μήκος 560 mm.

Advertisement

Τα νέα καθίσματα είναι εργονομικά και άνετα, ενώ στην έκδοση με δερμάτινη επένδυση διαθέτουν πλεκτή σχεδίαση, με συνθετικό δέρμα στο κέντρο, το οποίο τονίζει ακόμα περισσότερο την ποιοτική αναβάθμιση του μοντέλου αλλά και την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό του.

Advertisement

Η σχεδίαση του ταμπλό ακολουθεί την λογική της εκ βάθρων ανανέωσης του S-Cross, συνδυάζοντας τις κομψές γραμμές και την λειτουργική διάσταση. Τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας για τα δεδομένα της κατηγορίας ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην άψογη συναρμογή τους, έτσι ώστε ο οδηγός και οι επιβάτες να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα ακριβότερο αυτοκίνητο.

Ο πίνακας οργάνων έχει τρισδιάστατη σχεδίαση με ευανάγνωστα όργανα έτσι ώστε να διευκολύνει τον οδηγό. Η οθόνη για το σύστημα πολυμέσων είναι 9 ιντσών, και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο τεχνολογιών του νέου S-Cross, διαθέτοντας πολλαπλές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων και ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για την ψηφιακή διασύνδεση κινητών τηλεφώνων.

Το νέο S-Cross φροντίζει για την άνεση των επιβατών διαθέτοντας διζωνικό κλιματισμό έτσι ώστε οι επιβάτες να επιλέγουν διαφορετική θερμοκρασία, έτσι ώστε να υπάρχει η επιθυμητή ατμόσφαιρα για κάθε έναν επιβάτη στην καμπίνα.

Advertisement

Στον επιπλέον εξοπλισμό του νέου S-Cross περιλαμβάνονται τα εξής:
・ Κονσόλα οροφής με φώτα ανάγνωσης
・ Κεντρικό κουτί μπροστινής κονσόλας με θύρα USB
・ Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός και κουτί κονσόλας
・ Κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω με ποτηροθήκες

Εκτός από το πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο, το νέο S-Cross διακρίνεται και για την μοναδική άνεση που εξασφαλίζει στους επιβάτες, χάρη στους κορυφαίους για την κατηγορία χώρους που διαθέτει. Η ευρύχωρη καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 5 ενήλικες με πολύ χώρο για τα πόδια και πάνω από τα κεφάλια τους. Οι πίσω επιβάτες μάλιστα έχουν την δυνατότητα να μεταβάλλουν την κλίση της πλάτης του καθίσματός τους, έτσι ώστε να απολαύσουν με περισσότερη χαλάρωση το ταξίδι τους.

Ο χώρος αποσκευών είναι ιδιαίτερα πληθωρικός, φθάνοντας στα 430 λίτρα, ενώ χάρη στο κανονικό του σχήμα και το μεγάλο άνοιγμα της πέμπτης πόρτας, είναι ιδιαίτερα πρακτικός και εύκολος στην φόρτωση. Η πρακτικότητά του αυξάνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην δυνατότητα του πίσω καθίσματος να αναδιπλώνεται ασύμμετρα, κατά 60/40, παρέχοντας την δυνατότητα εναλλακτικής διαμόρφωσης του χώρου φόρτωσης και της μεταφοράς μεγάλων σε μήκος αντικειμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Suzuki ετοιμάζει και Swift Cross;
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Δοκιμή: Suzuki Across PHEV E-CVT