Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το premium εσωτερικό του NEOY MINI

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το premium εσωτερικό του NEOY MINI

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το premium εσωτερικό του NEOY MINI

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Με τις κατάλληλες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, το εσωτερικό του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio είναι πιο προηγμένο, πιο μοντέρνο και με διάχυτη την αίσθηση της υψηλής ποιότητας.

Advertisement
Advertisement

Νέα στη γκάμα είναι τα σπορ καθίσματα στη χρωματική έκδοση Light Chequered, που συμπληρώνουν άριστα την εξωτερική απόχρωση Zesty Yellow. Η γνώριμη, υφασμάτινη επένδυση Black Pearl αποκτά μία πιο εκφραστική καρό εμφάνιση που παραπέμπει στο Βρετανικό στυλ του MINI. Οι ραφές στη μαύρη δερματίνη των μαξιλαριών ταιριάζουν χρωματικά με τις υφασμάτινες επενδύσεις των εδρών των καθισμάτων.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Colour Line, μέχρι πρότινος επιλογή individual, εναρμονίζεται τώρα με το αντίστοιχο χρώμα της επένδυσης των καθισμάτων. Η χρήση χρωμίου έχει μειωθεί σημαντικά σε όλο το εσωτερικό. Οι δύο εξωτερικές εισαγωγές αέρα πλαισιώνονται από μαύρα πάνελ. Οι αεραγωγοί εσωτερικού έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως και τώρα δεν προεξέχουν από το πάνελ του ταμπλό. Το ένθετο, που προαιρετικά διατίθεται στις νέες εκδόσεις Silver Chequered και MINI Yours Aluminium και σε Electric για το MINI Cooper SE, εκτείνεται τώρα σε όλο το πλάτος του ταμπλό στην περιοχή του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Η πολυτελής εμφάνιση του χαρακτηριστικού κεντρικού οργάνου έχει επίσης βελτιστοποιηθεί. Μία έγχρωμη οθόνη αφής 8,8 ιντσών, αγαπημένα μπουτόν αφής και επιφάνειες σε Piano Black high-gloss ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, η μονάδα ελέγχου του ηχοσυστήματος και τα μπουτόν λειτουργίας των φώτων αλάρμ και των συστημάτων υποστήριξης οδηγού είναι ενσωματωμένα πιο αρμονικά στη στρογγυλή μονάδα ελέγχου. Σε συνδυασμό με την επιλογή Ambient Light, μία νέα σχεδίαση με χάραξη λέιζερ βελτιστοποιεί την εμφάνιση του φωτεινού LED δακτυλίου γύρω από το κεντρικό όργανο. Το βασικό χειριστήριο του συστήματος που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα υιοθετεί τώρα μία μαύρη επιφάνεια σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης.

Σπορ δερμάτινο τιμόνι και ψηφιακό cockpit

Advertisement

Ένα σπορ δερμάτινο τιμόνι νέας σχεδίασης με μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio. Η νέα δομή των μπουτόν βελτιστοποιεί τον έλεγχο των λειτουργιών ηχοσυστήματος και του τηλεφώνου, του voice control και των συστημάτων υποστήριξης οδήγησης. Τα πακέτα εξοπλισμού John Cooper Works, MINI Yours και MINI Electric περιλαμβάνουν μία υψηλών προδιαγραφών έκδοση του σπορ δερμάτινου τιμονιού, με επιφάνεια από δέρμα nappa και μεγαλύτερες υποδοχές για τους αντίχειρες.

Για πρώτη φορά, διατίθεται επίσης θέρμανση τιμονιού, προαιρετικά, για τα μικρά μοντέλα της MINI.

Μία πολυλειτουργική οθόνη οργάνων πίσω από το τιμόνι αποτελεί στοιχείο του Connected Media. Η ψηφιακή έγχρωμη οθόνη σε σχεδίαση black panel, που προσφέρεται στάνταρ με το MINI Cooper SE, έχει διάμετρο 5” και προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες καθώς και μηνύματα προειδοποίησης και ενδείξεις κατάστασης των συστημάτων υποβοήθησης. Στο αμιγώς ηλεκτρικό MINI, δείχνει και την κατάσταση φόρτισης όταν είναι συνδεδεμένο σε ηλεκτρική πρίζα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα
MINI: Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία
Η μοναδική Multitone οροφή του νέου MINI