Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass χωρίς τέλη και φόρους

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Jeep Compass χωρίς τέλη και φόρους

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass χωρίς τέλη και φόρους

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass είναι διαθέσιμο από 22.900 ευρώ, ενώ η plug-in hybrid απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και φόρου χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Jeep Compass ενισχύεται ο δυναμικός χαρακτήρας και η στιβαρότητα, χάρη στην ανανεωμένη εμφάνιση και τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED.

O αυθεντικός χαρακτήρας του Jeep παραμένει ανέπαφος και κάτω από το καπό φωλιάζουν ικανοί και αποδοτικοί κινητήρας.

Όλες οι περιπτώσεις της μηχανικής γκάμας του νέου Jeep Compass επιτρέπουν στο όχημα την ελεύθερη διέλευση στο Δακτύλιο, καθώς και τη χαμηλή καταβολή τελών κυκλοφορίας (από 87 έως 110 ευρώ).

Advertisement
Advertisement

Για όσους όμως αναζητούν τη μέγιστη απόδοση, αλλά και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, οι plug-in hybrid εκδόσεις 4xe, αποτελούν την καινοτόμα πρόταση της Jeep για τη νέα εποχή στα τετρακίνητα οχήματα.

Advertisement

Με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χλμ. και το πλέον αποτελεσματικό σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία της Jeep, το Compass 4xe συνδυάζει τα πλεονεκτήματα (οικονομία, αθόρυβη λειτουργία και μηδενικούς ρύπους) ενός ηλεκτρικού οχήματος, με την ελευθερία κίνησης και τις επιδόσεις ενός υβριδικού αυτοκινήτου. Όλες οι εκδόσεις 4xe (Plug-in Hybrid) εκπέμπουν κάτω από 50 gr/km CO2 και έχουν λιανική τιμή προ φόρων κάτω από τις 40.000 ευρώ, προσφέροντας τη μέγιστη απόδοση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, με μηδενικό φόρο για τους χρήστες εταιρικών οχημάτων.

Advertisement

Επομένως, το νέο Jeep Compass 4xe αποτελεί αφενός την καλύτερη λύση για την ηλεκτρική μετακίνηση εντός πόλης αφετέρου την ιδανική επιλογή για εταιρικούς πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto
Πέντε τεχνολογίες του νέου Jeep Compass
Νέο Jeep Compass: Σας κρατάει ασφαλείς