Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Jeep Compass: Σας κρατάει ασφαλείς

Ελλάδα 22:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Jeep Compass: Σας κρατάει ασφαλείς

ΝΕΑ

Νέο Jeep Compass: Σας κρατάει ασφαλείς

ΝΕΑ

Το νέο Jeep Compass ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του οδηγού και των υπόλοιπων επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jeep Compass λανσάρεται με μια φρέσκια και πιο μοντέρνα εξωτερική εικόνα, ενώ αποτελεί ένα φρούριο ασφαλείας, χάρη στα συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Είναι σχεδιασμένα για να ακολουθούν τους κανόνες του δρόμου και να προστατεύουν την ασφάλεια όσων ταξιδεύουν γύρω σας.

Το πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων ADAS, το οποίο περιλαμβάνει σύστημα αυτόνομης πέδησης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, Intelligent Speed Assist, Lane Support System, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα, το Highway Assist System (Σύστημα Υποβοήθησης Αυτοκινητοδρόμου) χρησιμοποιεί το Adaptive Cruise Control με την τεχνολογία Lane Keep Assist για τον έλεγχο της ταχύτητας και τη διατήρηση της σωστής απόστασης με το προπορευόμενο όχημα. Ταυτόχρονα, κρατάει το Compass στο κέντρο της λωρίδας. Φυσικά, μπορεί να δουλεύει ως “αυτόνομο” σύστημα, ωστόσο δεν αντικαθιστά τον οδηγό, καθώς χρειάζεται να έχει τα χέρια του στο τιμόνι. Πρόκειται για δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Αυτόνομο Φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών αποτρέπει τις συγκρούσεις με οχήματα, εμπόδια και πεζούς. Χάρη στο σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, το σύστημα ανιχνεύει και προειδοποιεί για την παρουσία αυτοκινήτων ή ανθρώπινου παράγοντα χρησιμοποιώντας την εμπρός κάμερα και το εμπρός ραντάρ.

Advertisement

Το νέο Jeep Compass είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμές από 22.900 ευρώ, ενώ το σύνολο των εκδόσεων καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πέντε τεχνολογίες του νέου Jeep Compass
Το νέο Jeep Compass “πάει” και ηλεκτρικά
Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ