Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πέντε τεχνολογίες του νέου Jeep Compass

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πέντε τεχνολογίες του νέου Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πέντε τεχνολογίες του νέου Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass εισάγει μια νέα σειρά συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας που μεταφέρουν την οδηγική εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη νέα εξωτερική σχεδίαση του Jeep Compass, το SUV της φίρμας προσφέρει περισσότερη κομψότητα, περισσότερη φινέτσα και ακόμα περισσότερη τεχνολογία.

Ειδικά για το τελευταίο, η εταιρεία εξόπλισε το νέο της μοντέλο με σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες βοηθούν τόσο τον οδηγό, όσο και τους επιβάτες ώστε να κάνουν τη διαδρομή ακόμα πιο απολαυστική.

Νέο σύστημα πολυμέσων 10.1″ Uconnect 
Το επανασχεδιασμένο ταμπλό του νέου Compass διαθέτει το νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής Uconnect, το πλέον προηγμένο σύστημα σε ολόκληρη τη γκάμα της Jeep.

Advertisement
Advertisement

Η οθόνη, 30% μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά, έχει μέγεθος 10,1’’ και ανάλυση Ultra HD. Το νέο λειτουργικό σύστημα παρέχει πλοήγηση που είναι έως και πέντε φορές ταχύτερη και συνολικά είναι ευκολότερο και πιο διαισθητικό στη χρήση. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη διασύνδεση, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές και να δημιουργήσετε έως και 6 διαφορετικά προφίλ χρήστη.

Υπηρεσίες Uconnect με ενσωμάτωση Amazon Alexa
Χάρη στις υπηρεσίες Uconnect και την εφαρμογή My Uconnect, παραμείνετε σε επαφή με το αυτοκίνητό σας ακόμη και εξ αποστάσεως. Με χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στο νέο Jeep Compass, όπως το πακέτο My Wi-Fi, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στο όχημά σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Alexa της Amazon. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να δημιουργείτε λίστες, να παραγγείλετε φαγητό, να ψωνίζετε και να διαχειρίζεστε τον οικιακό αυτοματισμό από το αυτοκίνητο, πάντα με απόλυτη ασφάλεια.

Advertisement

Φωνητική λειτουργία Hey Jeep
Το νέο Compass είναι το πρώτο Jeep που διαθέτει φωνητική λειτουργία ενσωματωμένη στο ραδιόφωνο Uconnect. Απλά πείτε  “Hey Jeep” για να αρχίσετε να μιλάτε στο αυτοκίνητό σας. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τον κλιματισμό, να αλλάξετε τη μουσική, ή να ορίσετε τον προορισμό σας με τον ήχο της φωνής σας.

Advertisement

Αυτόματες ενημερώσεις Over The Air
Με τη λειτουργία over-the-air, το σύστημα πολυμέσων του Jeep Compass Uconnect μπορεί να ενημερωθεί αυτόματα γρήγορα και εύκολα, απευθείας από την εφαρμογή My Uconnect.

Φορτίστε το smartphone σας με τη βάση ασύρματης φόρτισης
Φορτίστε εύκολα το smartphone σας χωρίς καλώδια, οποιαδήποτε στιγμή. Απλώς τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση ασύρματης φόρτισης, η οποία είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Μια λυχνία θα υποδείξει τη στάθμη φόρτισης της συσκευής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass
Η αποδοτική γκάμα κινητήρων του νέου Jeep Compass
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto