Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις στα στοιχεία και με έντονες ευρωπαϊκές επιρροές, χωρίς να χάσει καθόλου από τον αυθεντικό του χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέου Jeep Compass δείχνει ότι η εταιρεία δίνει έμφαση στις ανάγκες των πελατών και της Γηραιάς Ηπείρου. Το νέο Compass αναβαθμίστηκε λοιπόν σε στυλ, τεχνολογία, ασφάλεια και πλέον φέρει -μεταξύ άλλων- ένα αποδοτικό plug-in hybrid σύνολο.

Αυτό όμως που κατάφεραν οι σχεδιαστές της Jeep να πετύχουν είναι να συνδυάσουν τα δύο βασικά στοιχεία της Jeep. Από τη μία πλευρά ο περιπετειώδης off-road χαρακτήρας και από την άλλη η πρακτικότητα και πολυτέλεια που κανείς αναζητά από ένα C-SUV της Jeep.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος σχεδιασμός, παραμένοντας πιστός στα στοιχεία που παραδοσιακά χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Jeep, ανεβάζει σε ένα νέο επίπεδο το στιλ, τη φινέτσα και την πολυτέλεια.

Την ίδια στιγμή το νέο Compass προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοσης και συναισθήματος, τιμώντας στο ακέραιο τη φιλοσοφία “Go Anywhere, Do Anything” που χαρακτηρίζει εδώ και 80 χρόνια τις προτάσεις της Jeep.

Advertisement

Η κλασσική μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες συνδυάζεται με τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED, τα οποία χαρίζουν μια ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή και παράλληλα ενισχύουν την αίσθηση στιβαρότητας και δυναμισμού. Την ίδια στιγμή ο επιθετικός σχεδιασμός των προφυλακτήρων συνδυάζεται ιδανικά με το τραπεζοειδές σχήμα των φτερών, το οποίο αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει όλα τα αυθεντικά Jeep.

Advertisement

Στο εσωτερικό, επικρατεί υψηλή ποιότητα και μοντέρνες “καθαρές” γραμμές, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών και η οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας χαρίζουν μια σύγχρονη εικόνα στο νέο Jeep Compass.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Jeep Compass (+τιμές)
Επταθέσια έκδοση για το Jeep Compass (+video)
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto

Advertisement