Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To high class εσωτερικό της Jaguar E-Pace

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To high class εσωτερικό της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To high class εσωτερικό της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα Jaguar E-Pace ξεχωρίζει από την ανώτερη αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας του εσωτερικού, καθώς συνδυάζεται και με την αναβαθμισμένη άνεση και συνδεσιμότητα.

Advertisement
Advertisement

Η δυναμική εξωτερική σχεδίαση και η εντυπωσιακή σιλουέτα της Jaguar E-Pace εναρμονίζεται πλήρως με το εσωτερικό του βρετανικού SUV. Ακόμα και ο πιο αυστηρός κριτής αντιλαμβάνεται ότι αντικρίζει ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που αποπνέει λειτουργικότητα, στυλ και μια premium αύρα.

Κάθε υλικό έχει επιλεχθεί προκειμένου να προσφέρει στους επιβάτες μια γαλήνια και μοναδική εμπειρία. Εντοπίζεται ολοκαίνουριος επιλογέας για το προφίλ οδήγησης τύπου «μπάλας του κρίκετ», μια κυρτή οθόνη αφής των 11,4 ιντσών (με τη νεότερη λειτουργία Pivi Pro) ηλιοροφή και δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Το τιμόνι είναι δερμάτινο, όλα τα βασικά σημεία επαφής του οδηγού φέρουν μαλακή σε αίσθηση επένδυση, ενώ υπάρχουν και πολλά νέα μεταλλικά στιλιστικά χαρακτηριστικά που εκτοξεύουν την αίγλη της E-Pace. Επιπροσθέτως, τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά, ενώ προσφέρεται και η επιλογή δερμάτινης επένδυσης. Αναμφίβολα, διάχυτη είναι η αίσθηση φινέτσας και στυλ με λεπτομέρειες όπως η ανάγλυφη μορφή του ιαγουάρου στα προσκέφαλα.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, η νέα E-Pace συνοδεύεται από αναβαθμισμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ τα ασύρματα Apple CarPlay® και Android Auto™ διατίθενται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Advertisement

Και τα δύο προσφέρονται μέσω μιας ενημέρωσης OTA για όλα τα μοντέλα της E-Pace που είναι εξοπλισμένα με Pivi και Pivi Pro – αναπαράγοντας πιστά την οθόνη του smartphone του πελάτη στην κεντρική οθόνη αφής και προσφέροντας στους οδηγούς πολλαπλούς τρόπους ελέγχου των λειτουργιών infotainment και τηλεφώνου. Η E-Pace διατίθεται επίσης με σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευής.

Advertisement

Η νέα Jaguar E-Pace προσφέρεται πλήρως αναβαθμισμένη και με premium χαρακτήρα, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα μοντέλο που φέρει το σήμα του ιαγουάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το βρετανικό στυλ της Jaguar E-Pace είναι διαχρονικό
Δοκιμή: Jaguar E-Pace D150 AWD
H ξεχωριστή εμφάνιση της Jaguar E-Pace