Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

H ξεχωριστή εμφάνιση της Jaguar E-Pace

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H ξεχωριστή εμφάνιση της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

H ξεχωριστή εμφάνιση της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η Jaguar δημιούργησε είναι ένα συμπαγές SUV με δυναμική εμφάνιση. Την E-Pace. Σχεδιασμένη για να είναι λειτουργική, μοντέρνα και πάνω από όλα όμορφη, έχει σαν στόχο να φέρει νέους ανθρώπους/ θαυμαστές στη μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Άμεσα αναγνωρίσιμη ως Jaguar, η αναμφισβήτητη sportive σιλουέτα της καλύπτει ένα εσωτερικό που είναι άνετο, πρακτικό αλλά και ψηφιακά συνδεδεμένο.

Αεροδυναμικά σχεδιασμένοι προφυλακτήρες, με αεραγωγούς χαμηλότερα τοποθετημένους και υπερσύγχρονους προβολείς LED συνδυάζονται με νέο σχεδιασμό της «μάσκας» για δυναμική παρουσία.

Οι βελτιώσεις στην εξωτερική εμφάνιση δίνουν στο συμπαγές SUV της Jaguar μια πιο δυναμική παρουσία και πολυτελή εμφάνιση Στο μπροστινό μέρος οι αλλαγές περιλαμβάνουν αλλαγές στο σχήμα των αεραγωγών, που ενσωματώνει ένα διακριτικό στοιχείο λεπίδας.

Advertisement
Advertisement

Ένας νέος σχεδιασμός πλέγματος στη «μάσκα» με λεπτομέρειες σε στυλ και σχήμα διαμαντιού συνδυάζονται με το λογότυπο Jaguar Heritage και δημιουργούν ένα σύγχρονο φινίρισμα «Noble Chrome», ενώ στους νέους αεραγωγούς στα πλευρικά «φτερά» υπάρχει το εμβληματικό σήμα της Jaguar.

Οι νέοι προβολείς (full LED) έχουν την οπτική υπογραφή «Double J» στα φώτα ημέρας (Daytime Running Light DRL), προσφέροντας αυξημένη φωτεινότητα. Η λειτουργία  Adaptive Driving Beam «διαβάζει» και αξιολογεί τον δρόμο μπροστά προσαρμόζοντας, αυτόματα τη δέσμη στα φώτα (μεγάλη σκάλα) επιλέγοντας να ενεργοποιήσει κάποια τμήματα LED .

Advertisement

Έτσι μπορεί να καλύψει το δρόμο ή τις πινακίδες κυκλοφορίας, να κάνει καλύτερη την ορατότητα και να μειώσει την αντανάκλαση στους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα. Η προηγμένη τεχνολογία LED εξοπλίζει τα μοντέλα S, ενώ οι προβολείς Premium LED με δυνατότητα Auto High Beam Assist τα SE και HSE. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί την κάμερα προς τα εμπρός για αυτόματη εναλλαγή μεταξύ υψηλής και χαμηλής δέσμης, για να μην επηρεάζουν τους άλλους οδηγούς. Τα φλας έχουν δείκτες κατεύθυνσης (πίσω) στα μοντέλα S, SE και HSE και εμπρός/πίσω στα SE και HSE .

Στο πίσω μέρος, ο κάτω προφυλακτήρας διαθέτει ένα νέο ένθετο με πλέγμα, συνεχίζοντας το σχεδιαστικό μοτίβο της «μάσκας» που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο τελικά των εξατμίσεων. Τα πίσω φωτιστικά σώματα όλων των μοντέλων της E-Pace είναι εμπνευσμένα από την ηλεκτρική I-Pace και έχουν το γραφικό Jaguar, παρουσιάζοντας τον εκσυγχρονισμό του συνολικού σχεδιασμού.

Advertisement

Στις εκδόσεις R-Dynamic, της E-Pace θα συναντήσετε μια σειρά από ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία για πιο ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ όλα τα μοντέλα διατίθενται με το πρόσθετο Black Exterior Pack, το οποίο δίνει ακόμη πιο sportive εικόνα με στοιχεία με χρώμα Gloss Black.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar E-Pace PHEV: Όσα την κάνουν ξεχωριστή
H Jaguar E-PACE μαγνητίζει τα βλέμματα
Τα πάντα για την Jaguar E-Pace PHEV