Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το βρετανικό στυλ της Jaguar E-Pace είναι διαχρονικό

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το βρετανικό στυλ της Jaguar E-Pace είναι διαχρονικό

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το βρετανικό στυλ της Jaguar E-Pace είναι διαχρονικό

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Λίγα αυτοκίνητα καταφέρνουν να δείχνουν τόσο έντονα την καταγωγή τους και το DNA τους χωρίς να χάνουν την ομορφιά τους ενώ παράλληλα είναι αποδεκτά από ένα μεγάλο κομμάτι των αγοραστών. Η Jaguar E-Pace είναι ένα από αυτά.

Advertisement
Advertisement

Βελτιωμένος σχεδιασμός, δυναμική εμφάνιση, ομορφιά, φωτισμός που τονίζει την οπτική ταυτότητα, είναι τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου Βρετανικού σχεδιασμού της E-Pace.

Η ανανεωμένη Jaguar E-Pace διαθέτει εξωτερικές βελτιώσεις για μια πιο δυναμική εμφάνιση, ενώ το νέο εσωτερικό αναβαθμίστηκε από πολυτελή υλικά που συνδυάζονται με τις τελευταίες συνδεδεμένες τεχνολογίες.

Το σμιλεμένο σχέδιο αναδεικνύει την απόδοση των κινητήρων. Η δραματική γραμμή της οροφής και των πλευρικών παραθύρων τονίζει αυτή την αίσθηση δυναμισμού και είναι εμπνευσμένη από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του σπορ αυτοκινήτου F-Type Coupe, της Jaguar.

Advertisement
Advertisement

Οι νέοι προβολείς all-LED δίνουν στην E-Pace ακόμα πιο τολμηρή εμφάνιση, μέρα ή νύχτα. Ο σχεδιασμός του μπροστινού φωτισμού ημέρας (DRL) έχει το χαρακτηριστικό σχήμα (οπτική υπογραφή) «Double J» (DRL).

Τα πίσω φώτα όλων των μοντέλων είναι εμπνευσμένα από την αμιγώς ηλεκτρική I-Pace και διαθέτουν το γραφικό chicane της Jaguar, παρουσιάζοντας την τεχνολογία και το νεωτερισμό του συνολικού σχεδιασμού.

Advertisement

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι επίσης εμφανής στους πλευρικούς αεραγωγούς, οι οποίοι διαθέτουν τώρα το εμβληματικό σήμα της Βρετανικής εταιρίας και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Advertisement

Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με τον εξοπλισμό «Black Exterior Pack», το οποίο προσθέτει δυναμισμό στην εμφάνιση με στοιχεία που είναι φινίρισμένα σε χρώμα Gloss Black (γυαλιστερό μαύρο). Αυτά είναι: Το πλαίσιο της «μάσκας», το πλέγμα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, οι πλευρικοί αεραγωγοί, το πλαίσιο των παραθύρων και τα πίσω γραφικά.

Η επιλογή των σχεδίων για τους τροχούς περιλαμβάνει 12 σετ, με τέσσερα νέα σχέδια που έχουν επεξεργασία διαμαντιού (γυαλισμένο μέταλλο που δημιουργεί ιριδισμούς), έναν νέο σχέδιο πέντε ακτίνων 18 ιντσών με ένθετα Satin Black, ένα σχέδιο πέντε ακτίνων 19 ιντσών με ένθετα Satin Dark Grey, ένα σχέδιο 20 ιντσών με επιλογή πέντε χρωμάτων με ένθετο Satin Dark Grey και ένα σχέδιο 10 ακτίνων 21 ιντσών με ένθετα Gloss Black.

Advertisement

Ο Julian Thomson, Διευθυντής Σχεδιασμού της Jaguar, δήλωσε: «Η Jaguar E-Pace διαθέτει μια σειρά βελτιώσεων σχεδιασμού που υπογραμμίζουν τις δυνατότητές της, καθώς και την πολυτέλεια μιας πιο εκλεπτυσμένης και άνετης καμπίνας» και πρόσθεσε: «Τα στοιχεία της διαφοροποίησης με το προηγούμενο μοντέλο  περιλαμβάνουν όμορφες, σύγχρονες λεπτομέρειες αλλά και αναβάθμιση των τελευταίων τεχνολογιών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια καλύτερη αίσθηση για το συμπαγές SUV της γκάμας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πάντα για την Jaguar E-Pace PHEV
H Jaguar E-PACE μαγνητίζει τα βλέμματα
Δοκιμή: Jaguar E-Pace P250 AWD