Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η UTECO πρωτοπόρος στους φορτιστές (βιομηχανικής χρήσης/φόρτισης) DC

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η UTECO πρωτοπόρος στους φορτιστές (βιομηχανικής χρήσης/φόρτισης) DC

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η UTECO πρωτοπόρος στους φορτιστές (βιομηχανικής χρήσης/φόρτισης) DC

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η UTECO, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του αυτοματισμού με εξειδίκευση στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την ποιότητα παρέχει λύσεις βασισμένες στις ανάγκες της αγοράς εκπροσωπώντας στην Ελλάδα τους Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων της Power Electronics Ισπανίας.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία κατέχει ισχυρή θέση σε 5 τομείς δραστηριοποίησης:

  • USP (Uteco Sensor Production).
  • M&I (Measurement & Instrumentation).
  • APM (Automation Power & Motion).
  • C&C (Cables & Components).
  • Service.

Από το 1972, η UTECO ξεκίνησε ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην προηγμένη τεχνολογία το οποίο εξελίχθηκε σε μια σημαντική πορεία, μεταξύ των άλλων εταιρeιών του κλάδου.

Advertisement
Advertisement

Η συνεχής ενασχόλησή τους με τη δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας έφεραν την UTECO στην κορυφή.

Οι φορτιστές
Συμβαδίζοντας με την εποχή μας -και προσαρμοζόμενη στο πλαίσιο το οποίο όρισε παγκοσμίως η ηλεκτροκίνηση-, η UTECO δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα των φορτιστών για τα εξηλεκτρισμένα και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Έτσι, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την ποιότητα που διακρίνει κάθε δραστηριότητά της, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους φορτιστές της Ισπανικής Power Electronics SL.

Advertisement

H UTECO διαθέτει μια πλήρη γκάμα φορτιστών για επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να εμπλακούν επιχειρηματικά με την ηλεκτροκίνηση, αλλά και ιδιώτες που ζητούν το κάτι παραπάνω από την επιλογή τους.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιον τύπο φορτιστή τής σειράς «NB». Η βασική γκάμα είναι οι NB WALL, NB, CITY, NB30, ΝΒ120 και NB240, ενώ διαθέτει και engineered φορτιστές με ισχύ έως και τα 1500 kW.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, η ποιοτική κατασκευή τους, η αντοχή τους και η σύγχρονη και ελκυστική σχεδίαση τούς κάνουν να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται.

Ο φορτιστής NBw30 είναι DC φορτιστής με ισχύ 30 kW, είτε σε CCS-2 είτε σε CHAdeMO. Με μήκος καλωδίου στα 5 μέτρα, είναι κατάλληλος για την εγκατάστασή του σε πρατήρια καυσίμων, αυτοκινητόδρομους, εμπορικά κέντρα, super market, χώρους στάθμευσης και ξενοδοχεία.

Advertisement

Είναι ένας all-in-one φορτιστής καθώς διαθέτει ενσωματωμένα όλα τα απαραίτητα accessories όπως π.χ. ασύρματη διασύνδεση 3G/4G, WiFi, Οθόνη αφής, καρταναγνώστη RFID, μικροαυτόματο ισχύος, απαγωγέα υπερτάσεων κ.ο.κ., ενώ μπορεί να είναι είτε επιτοίχιος είτε επιδαπέδιος Σύμφωνα με την UTECO, μέσω αυτής είναι δυνατή η εύκολη και απροβλημάτιστη διαχείριση και στόλου ηλεκτρικών οχημάτων.

O NB120 είναι DC φορτιστής και μπορεί να φορτίζει έως και τρία οχήματα ταυτόχρονα (2 με DC κι 1 με ΑC) ακόμα κι από τα 60kW. Ο συγκεκριμένος φορτιστής δύναται να παρέχει δυνατότητα σταδιακής αναβάθμισης από τα 60 kW στα 120 kW.

Ο μεγάλος αδερφός τού ΝΒ120 είναι ο ΝΒ240, με δυνατότητα φόρτισης μέχρι και 5 οχήματα ταυτόχρονα (4 με DC και 1 με AC) και εύρος ισχύος που ξεκινά από τα 150 kW και επεκτείνεται έως τα 240 kW.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η έξυπνη διαχείριση στόλου αυτοκινήτων (Smart Fleet Management), η δυνατότητα εξατομίκευσης και ο υψηλός βαθμός απόδοσης.

Οι φορτιστές τής Power Electronics είναι εύχρηστοι, εγκαθίστανται εύκολα και είναι συμβατοί με όλα τα πρότυπα φόρτισης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Συνεπώς, αποτελούν την ιδανική λύση για τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Πιστή στην εταιρική φιλοσοφία της, η UTECO παρέχει αξιόπιστες λύσεις βασισμένες στην ανάγκη των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσοι φορτιστές ηλεκτρικών χρειάζονται μέχρι το 2035;
Φορτιστές ηλεκτρικών σε κάθε σπίτι στην Αγγλία!
Απόδραση με το ηλεκτρικό CUPRA Born στην Αίγινα