Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H Jaguar E-Pace έχει εκδόσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Jaguar E-Pace έχει εκδόσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H Jaguar E-Pace έχει εκδόσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H νέα Jaguar E-Pace αναβαθμίζεται τόσο αισθητικά και ποιοτικά όσο και μηχανολογικά, προσφέροντας αυτό που αναζητά ο υποψήφιος αγοραστής από ένα premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar E-Pace μετατρέπεται σε ένα ακόμα πιο επιβλητικό SUV με την αίγλη της βρετανικής φίρμας να διακρίνεται σε κάθε της σπιθαμή. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση και το αναβαθμισμένο εσωτερικό, η βρετανική φίρμα χαρίζει έναν εντυπωσιακό εξοπλισμό μόλις από τη βασική έκδοση του μοντέλου. Παράλληλα, διαθέτει κινητήρες για κάθε… γούστο, καθώς και δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Αναλυτικότερα, στη βάση της Jaguar E-Pace βρίσκεται ο κινητήρας 1.5 βενζίνης απόδοσης 160 ίππων, ενώ στην περίπτωση του αποδοτικού 2λιτρου μοτέρ η ισχύς φτάνει τους 200 και 249 ίππους με τον τελευταίο να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς diesel, ο 2λιτρος κινητήρας ξεκινάει από τους 163 ίππους και φτάνει τους 204 ίππους. Αλλά, το highlight του 2021 είναι το μοντέλο E-Pace 300 Sport με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία που αποδίδει 300 ίππους.

Αφενός η νέα E-Pace προσφέρεται με δικίνητες εκδόσεις, αφετέρου η E-Pace 300 Sport περιλαμβάνει το σύστημα Active Driveline AWD δεύτερης γενιάς της Jaguar που μπορεί να κατανέμει (μόλις σε 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου) έως και το 100% της ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα.

Advertisement

Στην κορυφή τοποθετείται η E-Pace Plug-in Hybrid, η οποία συνδυάζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές CO2 στο επαναφορτιζόμενο υβριδικό κινητήριο σύνολο των 309 ίππων.

Η Jaguar E-Pace διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό μόλις από την βασική έκδοση, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες οι S, SE και διάφορες εναλλακτικές των R-Dynamic. Η χαρακτηριστική, νέα έκδοση R-Dynamic Black Edition βασίζεται στην E-Pace R-Dynamic S. Υιοθετεί ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία που χαρίζουν στην E-Pace μία ακόμα πιο δυναμική και σοφιστικέ παρουσία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το βρετανικό στυλ της Jaguar E-Pace είναι διαχρονικό
H ξεχωριστή εμφάνιση της Jaguar E-Pace
Jaguar E-Pace PHEV: Όσα την κάνουν ξεχωριστή