Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarLady: Οι γυναίκες γιορτάζουν και επιλέγουν το νέο τους αυτοκίνητο

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Οι γυναίκες γιορτάζουν και επιλέγουν το νέο τους αυτοκίνητο

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarLady: Οι γυναίκες γιορτάζουν και επιλέγουν το νέο τους αυτοκίνητο

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το αστείο που ρωτούν μία γυναίκα «τι αυτοκίνητο είναι αυτό;» και εκείνη απαντά: «Κόκκινο» είναι απλά αστείο (καλό ή κακό δεν θα το κρίνουμε). Απλά η σχέση τους με το αυτοκίνητο είναι λίγο διαφορετική. Στο www.newsauto.gr προσπαθούμε να την προσεγγίσουμε.

Advertisement
Advertisement

Μην ακούτε αυτά που λένε για τις γυναίκες.  Η σχέση τους με το αυτοκίνητο δεν είναι απλή (τι είναι απλό με τις γυναίκες άλλωστε), αφού αντιλαμβάνονται την έννοια της αυτοκίνησης λίγο διαφορετικά και περισσότερο πρακτικά.

Πριν μας κατηγορήσετε πως… εκμεταλλευόμαστε την ημέρα της γυναίκας που ήταν πριν λίγες ημέρες, για να κάνουμε ένα αφιέρωμα σας προλαβαίνουμε με κάποια στατιστικά που λένε πως οι κυρίες μας παρακολουθούν κάθε ημέρα (40% των χρηστών του site μας αποτελείται από γυναίκες) Έτσι αποφασίσαμε να δούμε την αυτοκίνηση με τα δικά τους μάτια και δημιουργήσαμε ένα αφιέρωμα για τα αυτοκίνητα που κυρίως επιλέγουν οι γυναίκες αλλά και αυτά που προτείνουν οι εταιρίες για αυτές.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μία μικρή έρευνα στον εργασιακό μας χώρο και στον προσωπικό μας κύκλο ανθρώπων «καταλήξαμε» (σε εισαγωγικά γιατί αυτό άλλαζε από ώρα σε ώρα) σε… παραμέτρους σύμφωνα με τις οποίες οι γυναίκες επιλέγουν το αυτοκίνητό τους. Αυτές διαφέρουν ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση και το βιοτικό τους επίπεδο. Μετά από όλη αυτή την… προσπάθεια συμπεράναμε πως έχουν δύο κοινά σημεία την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα.

Οι παράμετροι / κριτήρια που έχουν είναι: Χώροι, άνεση, εμφάνιση/εξατομίκευση, συστήματα infotainment /συνδεσιμότητας, σχεδίαση, τιμή (εγγύηση, οδική βοήθεια, συντήρηση) και ευκολία στην στάθμευση (μικρές διαστάσεις αλλά και ηλεκτρονικά βοηθήματα).

 

Audi A1 Sportback: Προκλητικό και Sportive 

Advertisement

Συνδυάζει την σύγχρονη minimal σχεδίαση με ρετρό πινελιές. Έχει πλήρη εξοπλισμό και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, που το κάνουν τον τέλειο «σύντροφο» στην κίνηση της πόλης χωρίς συμβιβασμό σε στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα.

Advertisement

Στα επιμέρους χαρακτηριστικά είναι τα εντυπωσιακά φώτα LED (εμπρός και πίσω με δυναμικά φλας) τα οποία, φωτίζουν την κάθε διαδρομή και προσφέρουν ασφάλεια, αλλά και δυναμική sport εμφάνιση. Οχτώ χρώματα (2 κανονικά: Πράσινο Tioman Λευκό Cortina, 5 μεταλλικά: Κίτρινο Python, Γκρι Manhattan, Λευκό Glacier, Μαύρο Mythos, Μπλε Firmament και ένα Περλέ Κόκκινο Misano) και δύο επιλογές χρώματος οροφής (Μαύρο Mythos και Γκρι Manhattan) αποτελούν την βάση για τις χρωματικές επιλογές σας.

Infotainment και Audi connect: Το A1 Sportback από την βασική του έκδοση διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό ένα πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη 10,25 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, καθώς και πολυλειτουργικό τιμόνι. Το προαιρετικό Audi virtual cockpit με διευρυμένες λειτουργίες παρουσιάζει πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, χάρτες πλοήγησης με κινούμενες εικόνες και γραφικά συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Οι φίλες της μουσικής και του καλού ήχου θα απολαύσουν το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Soundsystem.

Advertisement

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Audi A1 Sportback 

Το… μικρό Audi διατίθεται με 4 δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες, μετατρέποντας την κάθε διαδρομή σε μία διασκεδαστική εμπειρία, με οικονομία και χαμηλούς ρύπους. Με τεχνολογίες από μεγαλύτερα μοντέλα της Audi, το A1 Sportback, προσφέρει μοναδική αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και τεχνολογικής υπεροχής.

Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις, το νέο A1 Sportback είναι πολύ πιο ευρύχωρο – κάνοντας τη ζωή πολύ πιο άνετη για τον οδηγό, τον συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες.

Τιμή: από 18.950 ευρώ

Δείτε τη δοκιμή του

 

Audi Q2: Ζωή χωρίς… tag 

Μην προσπαθήσετε να βάλετε… ταυτότητα ή tag στο Q2. Είτε χρησιμοποιείται για μια off-road περιπέτεια ή για την καθημερινή οδήγηση στην πόλη, το Sport SUV της Audi, είναι το όχημα για όλες τις συνθήκες.

Νεανικό, με προκλητικό στυλ και εξοπλισμένο με υψηλή τεχνολογία, ενώνει το στυλ με την λειτουργικότητα χωρίς να χάνει τη δική του ατομικότητα. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε χρωματικά την κολόνα «C» (με χρώματα λευκό Ibis, ασημί Ice Metallic , ματ γκρι Titanium ή γκρι Manhattan μεταλλικό) και να την συνδυάσετε με τα 5 χρώματα αμαξώματος (Μαύρο Mythos, Κίτρινο Vegas, Μπλε Ara, Κόκκινο Tango και Λευκό Glacier.

Στο εσωτερικό η Audi design selection σας προσφέρει, μεταξύ άλλων, διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε ματ βουρτσισμένο αλουμίνιο, sport καθίσματα με ραφές αντίθεσης σε καφέ Amaretto και φωτιζόμενα ένθετα αλουμινίου στις εισόδους των θυρών.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Audi Q2 

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό Audi virtual cockpit μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Χάρη στο προαιρετικό Audi smartphone interface, πολλές από τις αγαπημένες σας εφαρμογές, όπως το Google Street View, ή το Twitter είναι άμεσα διαθέσιμες. Το WLAN hotspot (με σταθερή κάρτα SIM), σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε, παντού το smartphone ή το tablet σας. Τέλος με το σύστημα infotainment, καθώς και με το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Sound System απολαμβάνετε κάθε διαδρομή.

Τιμή: από 22.430 ευρώ

Δείτε τη δοκιμή του

 

Fiat 500 hybrid: Στυλ με οικολογικές ανησυχίες 

Το 500σαράκι παντρεύει την μοντέρνα εμφάνιση (τρίθυρο και Cabrio) με την υβριδική τεχνολογία και αφαιρεί τα τέλη κυκλοφορίας. Το νέο υβριδικό σύνολο συνδυάζει έναν καινούργιο 3κυλινδρο βενζινοκινητήρα της οικογένειας FireFly με το 12βολτο σύστημα BSG με συνολική απόδοση 70 ίππων.

Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 είναι μειωμένες έως και 30% εξασφαλίζοντας φιλικότερη προς το περιβάλλον κίνηση και απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Έτσι μαζί με την ευελιξία και την πρακτικότητα, η υβριδική τεχνολογία ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον ξεχωριστό χαρακτήρα του 500 ενισχύοντας σημαντικά τoν οικολογικό του χαρακτήρα.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Fiat 500 hybrid

Η Fiat προσφέρει το 500 Hybrid και σε στην ειδική έκδοση «Launch Edition», στην οποία εκτός από το ειδικό χρώμα Dew Green, για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι κατασκευασμένες από «Seaqual Yarn» ένα συνθετικό ύφασμα, που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο προέρχεται κατά 10% από τη θάλασσα και 90% από τη στεριά. Κατασκευάζεται μετατρέποντας τα πλαστικά που συλλέγονται από τη θάλασσα σε νήμα και στη συνέχεια σε ύφασμα. Με αυτό τον τρόπο η Hybrid Launch Edition του Fiat 500 καλύπτει με σφαιρικό τρόπο την ανάγκη για μια όσο το δυνατόν φιλικότερη προς το περιβάλλον μετακίνηση.

Τιμή: από 12.800 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα

 

Jaguar E-Pace: Η CEO της πρακτικότητας 

Όλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες δεν προτείνουν πια κάποια μοντέλα για το οικογενειακό αυτοκίνητο. Επιλέγουν οι ίδιες ή και αγοράζουν αυτές το όχημα που μετακινεί την φαμίλια. Γιατί ένα SUV; Γιατί οι κυρίες  ζητούν ένα όχημα, περισσότερο sportive από ένα hatchback και πολύ πιο πρακτικό από ένα station wagon και με την… εικόνα: «Μπορώ να κάνω οτιδήποτε» όταν πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο.

Η E-Pace έχει την εμφάνιση; Είναι chic, σοφιστικέ και φυσικά έχει την εικόνα και το στυλ των Jaguar.Εσωτερικά είναι sportive πολυτελές και πρακτική (όπως εσείς) με χώρο αποσκευών στα 577 λίτρα. Είναι ευέλικτη στους χειρισμούς με σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, πίσω κάμερα, Cruise Control, Lane Keep Assist, Driver Condition Monitor, Reverse Traffic Detection, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, ηχοσύστημα MeridianTM και μπροστινό και πίσω σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης.

Ανακαλύψτε τα πάντα για την Jaguar E-Pace 

 

Το εσωτερικό έχει επένδυση από σαγρέ δέρμα. Η βελτιωμένη τεχνολογία περιλαμβάνει το Connect Pro, το οποίο διαθέτει ένα 4G Wi-Fi Hotspot και το Navigation Pro. Έχει την δύναμη; Πωλείται με κινητήρες diesel (150 και 180 ίππων) και βενζίνης 240 ίππων. Ποιες επιλογές έχετε; Δικίνητη ή τετρακίνητη, αυτόματη ή με μηχανικό κιβώτιο και επίπεδα εξοπλισμού S, SE και HSE στα Pace και E‑Pace R-Dynamic

Τι δείχνει η… Jag για εσάς; Με αυτή την εμφάνιση το κύρος και το όνομα Jaguar σίγουρα ανεβάζει το status σας.

Τιμή: από 48.000 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα

 

Nissan Micra: Sportive & Stylish

Ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη πορεία του Nissan Micra, που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες, και μετρά πέντε γενιές ξεκίνησε. Το νέο Micra είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τους προκατόχους του. Εμπνευσμένο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της κατηγορίας του.

«Kλειδί» της επιτυχίας αποτελεί η sportive, εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Η σύγχρονη εμφάνιση και η premium αίσθηση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με μια υψηλής ποιότητας καμπίνα. Το πεντάθυρο αμάξωμα του, προσφέρει κορυφαία εργονομία στην κατηγορία του για τους εμπρός επιβάτες, χωρίς κανένα συμβιβασμό αντίστοιχα  για τους πίσω. Επιπλέον, ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά μεγάλος, προκειμένου να καλύψει εύκολα τις ανάγκες τους.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Nissan Micra

 

Από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο δεν λείπουν τα στοιχεία τεχνολογίας με μια σειρά από χαρακτηριστικά, που συνήθως συναντώνται σε πιο ακριβά μοντέλα. Αυτά μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και το Intelligent Lane Intervention (Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας) το σύστημα Intelligent Around View Monitor (Έξυπνης Πανοραμικής Θέασης).

Για τους λάτρεις της μουσικής, το ηχοσύστημα BOSE Personal γίνεται σημείο αναφοράς στο Micra με ηχεία ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού, θέτοντας τον ίδιο στο επίκεντρο μια μοναδικής ακουστικής εμπειρίας. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με κινητήρες 1000 κ.εκ. σε εκδόσεις Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna, όπου όλες διαθέτουν υψηλό επίπεδο στάνταρ προδιαγραφών.

Τιμή: από 14.290 ευρώ

Δείτε τη δοκιμή του

 

Peugeot 2008: Το μέλλον δεν είναι βαρετό

Πίσω από το νούμερο σύμβολο 2008 υπάρχει ένα αυθεντικό SUV της Peugeot, που ξεχωρίζει χάρη στο στυλ του, εξωτερικά και εσωτερικά. Δυναμικό και ξεχωριστό σε εμφάνιση, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει χάρη στη μεγάλη μάσκα και τα LED φώτα ημέρας που παραπέμπουν σε «δόντια» λιονταριού. ΟΙ επιλογές χρωμάτων συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στο στυλ του: Κόκκινο Elixir, Μπλε Vertigo (τριών επιστρώσεων) και το Πορτοκαλί Fusion (αποκλειστικά για το νέο SUV 2008).

Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα ποιοτικά υλικά αλλά και τα χρώματα που συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο. Η ευρυχωρία στα πίσω καθίσματα, χαρίζει στο 2008 έναν άνετο χώρο αποσκευών με συνολική χωρητικότητα που φτάνει τα 434 λίτρα  Χάρη στη μεγάλη ανοιγόμενη οροφή, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα εξαιρετικά φωτεινό εσωτερικό. Εκεί κυριαρχεί το Peugeot i-Cockpit.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Peugeot 2008 

 

Για την κατηγορία του το 2008 έχει κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και αριθμό των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που προέρχονται από μοντέλα ανώτερων κατηγοριών όπως: Adaptive Cruise Control, Ενεργή υποβοήθηση διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας Lane Positioning Assist  Auto Park Assist.

Εξελιγμένο σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία συστημάτων ήχου high- fidelity FOCAL, το ηχοσύστημα του νέου SUV PEUGEOT 2008 είναι το αποτέλεσμα έρευνας 3 ετών.

Τιμή: από 19.900 ευρώ

Δείτε τη δοκιμή του

 

Range Rover Evoque: Ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε

To Range Rover Evoque είναι ένα μεσαίο premium SUV που ξεχωρίζει με τη δυναμική αλλά και stylish εμφάνιση του. Το σχεδιαστικό του DNA έγινε πιο σύγχρονο, ωστόσο η εμβληματική μάρκα το έκανε ακόμα πιο επίκαιρο και το γέμισε με ακόμα περισσότερη τεχνολογία.

Η φιλοσοφία σχεδίασής της μάρκας κυριαρχεί με χαρακτηριστικό την σιλουέτα του τύπου coupé, με μυώδες όγκους, χωρίς όμως να χάνει την κομψότητα του. Τα επίπεδα φινέτσας και κομψότητας που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας δίνουν το «παρών» στην εντυπωσιακή καμπίνα του νέου Evoque.  Κυριαρχούν η σχεδίαση του ταμπλό, αλλά και η αίσθηση ποιότητας και ηρεμίας που προσφέρουν τα υλικά της καμπίνας, τα οποία συνδυάζονται με αντίστοιχου επιπέδου ηχομόνωση. Οι δύο κεντρικά τοποθετημένες και υψηλής ευκρίνειας οθόνες του συστήματος Touch Pro Duo κάνουν πραγματικά την διαφορά, όπως και η μεγάλη οθόνη 12,3 ιντσών που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και αποτελεί την βασική πηγή πληροφοριών του οδηγού.

Ο χειρισμός εντός και εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με την ικανότητα κίνησης παντός καιρού, εγγυάται ότι αυτό το compact SUV αποδίδει σταθερή και ασφαλή οδήγηση, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάτι μοναδικό στο Range Rover Evoque είναι προβολή εδάφους ClearSight. Ένα σύστημα που σας δίνει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα εμπιστοσύνης κατά την οδήγηση εκτός δρόμου ή ακόμα και σε δύσκολα περάσματα στην πόλη.

Αυτή η λειτουργία εμφανίζει την προβολή μέσω κάμερας της εμπρός πλευράς του οχήματος πάνω στη μεγάλη κεντρική οθόνη αφής. Σε κανονικές συνθήκες
αυτή η περιοχή θα ήταν αόρατη για τον οδηγό, αλλά το ClearSight Ground View σας κάνει να «βλέπετε» μέσα από το καπό. Αυτό σας βοηθά να αποφεύγετε τυχόν εμπόδια
όπως βράχια ή χαμηλά τοιχώματα και να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια γύρω τους.

Επιπλέον μια καινοτομία για τη Land Rover και ανάμεσα στα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του Range Rover Evoque είναι ο εσωτερικός καθρέφτης Clearsight. Αυτή η τεχνολογία στον προαιρετικό εξοπλισμό δίνει ανεμπόδιστη ορατότητα του δρόμου πίσω από το αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από το αν έχετε πίσω επιβάτες ή αντικείμενα στον χώρο φόρτωσης, τα οποία «μπλοκάρουν» την ορατότητα από τον καθρέφτη.

 

 

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Range Rover Evoque

Προσθέστε στους παραπάνω βασικούς άξονες, τους σύγχρονους, αποδοτικούς κινητήρες Ingenium (βενζίνης και diesel) και την εξαιρετική ποιότητα κύλισης και θα αντιληφθείτε γιατί το νέο Evoque ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Τιμή: από 52.800 ευρώ

Δείτε τη δοκιμή του

 

Renault Clio: Πρωταγωνιστεί!

Ψάχνοντας για το νέο της αυτοκίνητο η… Κλειώ αποφάσισε να δει κάτι περισσότερο οικείο που είχε και το όνομά της. Θέλει κάτι διαφορετικό, που να ξεχωρίζει αμέσως στο parking της δουλειάς. Είδε το νέο Renault Clio από τον αντικατοπτρισμό του στην βιτρίνα ενός καταστήματος.  Αμέσως της τράβηξε την προσοχή το έντονο σχήμα του. Τις επόμενες ημέρες δεν το ξέχασε γιατί τα full LED φώτα του ξεχώριζαν και έγιναν κάτι σαν υπογραφή. Έπειτα ήταν και το χρώμα του. Διάβασε σε ένα site πως το όνομά του είναι «Orange Valencia».

Το επόμενο βήμα για την Κλειώ ήταν να πάει σε μία έκθεση Renault για να κάνει ένα test drive. Αυτή τη φορά το είδε από κοντά. Περιεργάστηκε το σχήμα του και είδε και την καμπίνα του. Την κέρδισε η άνεση των καθισμάτων, οι χώροι του. Αμέσως φαντάστηκε μία εκδρομή με τις φίλες της. Ο κύριος στην έκθεση της μίλησε για χώρο αποσκευών στα 391 λίτρα. Εκείνη είδε να χωρούν οι τρεις (μεγάλες) βαλίτσες των διακοπών που έχει κάθε καλοκαίρι με τις κολλητές της.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Renault Clio

Κάθισε στην θέση του οδηγού και ξεκίνησε το test drive. Ο ευγενικός πωλητής της περιέγραφε τους κινητήρες και την απόδοσή τους. Εκείνη στάθηκε στη δύναμη που ένοιωθε να έχει στην διάθεσή της (100 ίπποι), αλλά και στην οικονομία καυσίμου (5,2 λίτρα στα 100χλμ) με χαμηλές εκπομπές ρύπων (για να προσέχουμε το περιβάλλον και να έχουμε και χαμηλή φορολογία). Στο πρώτο φανάρι βρήκε λίγο χρόνο να εξερευνήσει το up to date σύστημα συνδεσιμότητας. Έκανε pairing το κινητό της, αφού η πλατφόρμα πολυμέσων Renault Easy Link είναι συμβατή με λογισμικό Android και Apple CarPlay και μετά ασχολήθηκε με την οθόνη multimedia (έως 9,3’’) με τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης της κατηγορίας.

Επέστρεψε στην έκθεση της Renault και ο υπάλληλος της ζήτησε να παρκάρει το αυτοκίνητο. Οι θέσεις μικρές και η Κλειώ χρησιμοποιεί τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Renault Easy Drive. Τα συστήματα αυτά χωρίζονται σε τρεις ενότητες: Οδήγηση, Ασφάλεια και Παρκάρισμα. Η τελευταία ενότητα περιλαμβάνει την «Κάμερα 360ο» (Τέσσερις κάμερες καταγράφουν εικόνες περιφερειακά του αυτοκινήτου, εμφανίζοντας τες σε μια ενιαία αποτύπωση, ενημερώνοντας τον οδηγό για τα εμπόδια που βρίσκονται γύρω από αυτό) και την  Υποβοήθηση Στάθμευσης (Σύστημα που βοηθά το παρκάρισμα σε θέσεις παράλληλα ή σε σειρά. Με το Easy Park Assist, οι αισθητήρες καθοδηγούν αυτόματα τις κινήσεις του τιμονιού και ο οδηγός απλώς χειρίζεται το γκάζι, το φρένο και το κιβώτιο, κάνοντας κάθε ελιγμό παρκαρίσματος εύκολο και ακριβή).

Η Κλειώ καταφέρνει το παρκάρισμα χωρίς κόπο. Σκέφτεται πόσο εύκολα θα σταθμεύει το νέο της Clio στο Κολωνάκι, Σάββατο πρωί για τα ψώνια και τον καφέ της. Ρωτά την τιμή και ο πωλητής της απαντά 12.900 ευρώ. Το έχει πάρει απόφαση. Η επόμενη ημέρα θα την βρει με ένα νέο Clio.

Τιμή: από 12.900 ευρώ

Δείτε τη δοκιμή του