Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Renault Clio: Σταθερή αξία

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Clio: Σταθερή αξία

ΝΕΑ

Νέο Renault Clio: Σταθερή αξία

ΝΕΑ

Το νέο Renault Clio είναι εδώ, προσφέροντας πληθώρα κινητήριων επιλογών και εγγυημένη τιμή αγοράς, αποτελώντας το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο της κατηγορίας του, που πραγματοποιεί ό,τι ακριβώς υπόσχεται η 30χρονη πορεία του, ως το κορυφαίο γαλλικό best seller.

Advertisement
Advertisement

Η σύγχρονη, 5η γενιά του Clio συνεχίζει την μεγάλη παράδοση της Renault στη δημιουργία ξεχωριστών compact αυτοκινήτων, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και premium χαρακτήρα, σε συνδυασμό με ένα πληθωρικό τεχνολογικό πακέτο στοιχείων άνεσης και ασφάλειας, που ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας του.

Μοντέρνο και ελκυστικό σχεδιαστικά, με μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και με πρακτικές λύσεις, κορυφαίες τεχνολογίες ψηφιακής διασύνδεσης και υποβοήθησης, το Renault Clio αποτελεί την επιτομή όλων όσων μπορεί να περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο, «έξυπνο» αυτοκίνητο της κατηγορίας supermini. Και ακόμα περισσότερα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Clio διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα κινητήρων στην κατηγορία του, με επιλογές σε βενζίνη (1.0 TCe 90hp), diesel (1.5 Blue dCi 100hp), σύνολο διπλού καυσίμου, βενζίνης-υγραερίου (1.0 TCe 100hp LPG) και full υβριδική έκδοση 140 ίππων (E-TECH Hybrid). Σημειώστε πως το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης διατίθεται χωρίς χρέωση.

Η έμφαση στην ασφάλεια που παρέχουν τα αυτοκίνητα της Renault δεν θα μπορούσε να λείπει και από το νέο Clio, που είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς ένα όχημα αυτής της κατηγορίας μπορεί να είναι εξίσου ασφαλές και προστατευτικό για τους επιβάτες με μοντέλα ακριβότερων και μεγαλύτερων κατηγοριών.

Advertisement

Στη διάθεση του οδηγού βρίσκεται εκτός των άλλων και το Renault Easy Drive, μία “ομπρέλα” συστημάτων υποβοήθησης με σκοπό την παροχή της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας και διευκόλυνσης του οδηγού.

Σήμερα, το φημισμένο γαλλικό μοντέλο έχει έναν ακόμα τρόπο να σφυρηλατήσει τη σχέση εμπιστοσύνης του πελάτη με τη Renault, καθώς τώρα προσφέρεται με τη μοναδική δυνατότητα απόκτησης με δέσμευση τιμής. Παράλληλα, ο τυχερός ιδιοκτήτης, επιλέγοντας ανάμεσα στις περισσότερες από τις διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα – εξοπλισμού του μοντέλου, μπορεί να κινείται χωρίς περιορισμούς καθημερινά στο Δακτύλιο, χάρη στα πολύ χαμηλά επίπεδα εκπομπών CO2, αλλά και να απαλλάσσεται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Advertisement

Τώρα, είναι η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσει κανείς το νέο Renault Clio με τους καλύτερους όρους και με εγγύηση τιμής.

Renault-Clio-2020-j1000x6000

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Renault Clio: Το πρότυπο της ασφάλειας για την κατηγορία του
Renault Clio: Κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης
Renault Clio: Το μεγάλο και premium “μικρό”