Live Κίνηση
Περισσότερα
RANGE_ROVER_SPORT

Νέο Range Rover Sport: Κορυφαία ευελιξία χάρη στο All-Wheel Steering

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Range Rover Sport: Κορυφαία ευελιξία χάρη στο All-Wheel Steering

RANGE_ROVER_SPORT

Νέο Range Rover Sport: Κορυφαία ευελιξία χάρη στο All-Wheel Steering

RANGE_ROVER_SPORT

Το νέο Range Rover Sport, το πιο ισχυρό και πιο δυναμικό που κατασκευάστηκε ποτέ, συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις και το δυναμισμό με τις απαράμιλλες ικανότητες, τη φινέτσα, την τεχνολογία και τη λιτή σχεδίαση των Range Rover.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των τεχνολογιών που βελτιώνουν τις επιδόσεις ξεχωρίζει το ευφυές σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης, το προηγμένο σύστημα ανάρτησης και ένα κορυφαίο σύστημα ήχου με οφέλη άμεσα συνδεδεμένα με την ευεξία των επιβατών.

Ο πρωταθλητής επιδόσεων και εκφραστής της σύγχρονης πολυτέλειας παίρνει τη θέση του στην καινούργια γκάμα της Range Rover, προάγοντας τη σπορ συμπεριφορά, τη δυναμική ικανότητα και την επιβλητική σχεδίαση στο επόμενο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Η εξελιγμένη ανάρτηση του νέου Range Rover Sport εισάγει για πρώτη φορά ένα συνδυασμό υδραυλικά διασυνδεδεμένων αμορτισέρ, ρυθμιζόμενων σε ύψος ελατηρίων αέρα και συστήματος ελέγχου κλίσεων.

Αυτό το επαναστατικό ημι-ενεργό σύστημα, το οποίο καταργεί την ανάγκη για συμβατικές αντιστρεπτικές δοκούς, εξαλείφει σημαντικά τις κλίσεις τόσο κατά τον διαμήκη όσο και κατά τον εγκάρσιο άξονα διατηρώντας σταθερό το αμάξωμα ως προς το οριζόντιο επίπεδο κατά την έντονη επιτάχυνση και στις στροφές, ενώ παράλληλα μειώνει το βάρος, αυξάνει την πρόσφυση και προάγει τα επίπεδα άνεσης.

Μοναδικές ρυθμίσεις εφαρμόζονται στο Intelligent All-Wheel Drive, το πολύ έξυπνο σύστημα τετραδιεύθυνσης (All-Wheel Steering) με το οποίο το μεγάλο Range κρύβει επιμελώς τον όγκο του αυξάνοντας κατακόρυφα την ευελιξία του στην πόλη και βελτιώνοντας δραστικά τη δυναμική του συμπεριφορά στις στροφές.

Advertisement

Η ευελιξία του νέου Range Rover Sport ανεβαίνει επίπεδο με τα συστήματα τετραδιεύθυνσης (All-Wheel Steering), ελέγχου κατανομής ροπής μέσω πέδησης Torque Vectoring by Braking και το Ηλεκτρονικό Ενεργό Διαφορικό (Electronic Active Differential). Με το All-Wheel Steering οι τροχοί του πίσω άξονα μπορούν να στρίψουν έως και 7,3 μοίρες αντίθετα από τους εμπρός, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευελιξία και το όχημα να στρίβει πιο εύκολα στις χαμηλές ταχύτητες.

Advertisement

Στις υψηλότερες ταχύτητες, αντίθετα, οι πίσω τροχοί στρίβουν στην ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός βελτιώνοντας την αίσθηση σταθερότητας του οχήματος. Αυτό χαρίζει στο νέο New Range Rover Sport τον κύκλο στροφής ενός hatchback και την ευελιξία ενός πολύ μικρότερου αυτοκινήτου στο δρόμο.

Το νέο Range Rover Sport κάνει τα πάντα ή καλύτερα υιοθετεί τα πάντα προκειμένου ο οδηγός και οι επιβάτες του να νιώσουν ασφαλείς και να παραμείνουν ξεκούραστοι και cool σε κάθε είδους διαδρομή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Range Rover Sport D300
Αυτό είναι το σούπερ Range Rover Sport SV
Πρώτα teasers από το ηλεκτρικό και πανίσχυρο Range Rover