Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Που μπορεί να δει κανείς live όλα τα Ράλι;

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC: Που μπορεί να δει κανείς live όλα τα Ράλι;

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Που μπορεί να δει κανείς live όλα τα Ράλι;

ΑΓΩΝΕΣ

Το FIA World Rally Championship (WRC) θα μεταδίδεται τηλεοπτικά αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2025.

Advertisement
Advertisement

Ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT θα «τρέχει» μέχρι το 2025, το FIA World Rally Championship (WRC), καθώς η COSMOTE TV ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια τα δικαιώματα μετάδοσης της σπουδαίας διοργάνωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επιπλέον, στην τηλεοπτική στέγη της COSMOTE TV θα φιλοξενείται αποκλειστικά έως το 2025 και όλη τη δράση από τα FIA World Rallycross Championship (World RX) και FIA European Rally Championship (ERC).

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, περισσότερες από 200 ώρες live προγράμματος ανά αγωνιστική περίοδο. Η εκκίνηση του πρώτου από τους 13 συνολικά γύρους της σεζόν του WRC θα δοθεί παραδοσιακά στο Μόντε Κάρλο, το τετραήμερο 20-23/1.

Advertisement
Advertisement

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το COSMOTE SPORT 5HD τις συναρπαστικές μάχες των οδηγών, με την πρώτη ειδική διαδρομή της Πέμπτης (20/1, 21.00, COSMOTE SPORT 5HD) να  μεταδίδεται ταυτόχρονα και από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota αποκαλύπτει το Rally1 GR Yaris για το WRC (+video)
Επίσημη πρεμιέρα του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
WRC: Πως λειτουργεί το υβριδικό Puma Rally 1 (+video)