Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Επικό video αναζητά τον «Βασιλιά της Ouninpohja»

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Επικό video αναζητά τον «Βασιλιά της Ouninpohja»

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Επικό video αναζητά τον «Βασιλιά της Ouninpohja»

ΑΓΩΝΕΣ

Το Ράλι Φινλανδίας συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια συγκινήσεων και οι διοργανωτές του, ετοίμασαν ένα εξαιρετικό video που αποτίει φόρο στους θρύλους του!

Advertisement
Advertisement

Παρόντες είναι κορυφαίοι Φινλανδοί οδηγοί όπως ο επτά φορές θριαμβευτής Marcus Gronholm, o έξι φορές νικητής Markku Alen, ο Ari Vatanen που έχει πανηγυρίσει δύο φορές, όπως και ο Timo Salonen, ο Simo Lampinen που μετράει 3 επιτυχίες, πιο σύγχρονοι πρωταγωνιστές όπως ο Mikko Hirvonen, ο Jari-Matti Latvala και ο Esapekka Lappi.

Όλοι μαζί, σε μία παρέα-γιγάντων, ανταλλάσσουν αναμνήσεις και εμπειρίες από το θρυλικό «Ράλι των 1000 Λιμνών» ή «Grand Prix των Ράλι» όπως συχνά το αποκαλούν λόγω των τρομακτικά υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσουν τα αγωνιστικά οχήματα.

Λένε ιστορίες από τα χρόνια που αγωνίζονταν, από ήρωες που δεν είναι πια εδώ και μετά ξεκινούν έναν άτυπο αγώνα ώστε να αναδειχθεί ο «Βασιλιάς της Ouninpohja», της συγκλονιστικής ειδικής διαδρομής. Όλα αυτά, «ντυμένα» με αγωνιστικά πλάνα από την πλούσια ιστορία του Ράλι Φινλανδίας.

Advertisement
Advertisement

Παρά τα στολίδια των ράλι που παρελαύνουν, παρά την πονηράδα του Gronholm, αυτός που παρουσιάζεται ως ταχύτερος, δεν είναι πια εδώ: ο λόγος για τον σπουδαίο Hannu Mikkola που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Όλα αυτά αφορούσαν στο χθες, παραδίδεται όμως και η σκυτάλη στο σήμερα, αφού το video κλείνει με τον νεότερο Φινλανδό ήρωα, τον νικητή του Ράλι Ακρόπολις και νεότερους νικητή στην ιστορία του WRC, Kalle Rovanpera. Δείτε περισσότερα σε αυτό το ξεχωριστό video…

 

Advertisement

Όλα αυτά, με το 70ο Ράλι Φινλανδίας να διεξάγεται 1 με 3 Οκτωβρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι αφανείς ήρωες του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Ο Kalle Rovanpera έγραψε το δικό του μύθο

Νέο F1 Vlog: Το GP όπου ο ουρανός… έπεσε στα κεφάλια μας (video)

Advertisement