Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλλυ Ισπανίας: Ο Ogier αυξάνει το προβάδισμά του

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC 2022 Ράλλυ Ισπανίας: Ο Ogier αυξάνει το προβάδισμά του

ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλλυ Ισπανίας: Ο Ogier αυξάνει το προβάδισμά του

ΑΓΩΝΕΣ

Καθαρό προβάδισμα στο τέλος της δεύτερης ημέρας απέκτησε ο Sebastien Ogier. Ο Γάλλος βρίσκεται πάνω από είκοσι δευτερόλεπτα μπροστά από τους Neuville-Rovanpera.

Advertisement
Advertisement

Ήταν μία εξαιρετική ημέρα για τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Ogier μπορεί να έχασε την πρώτη ειδική από τον Neuville. Όμως, κέρδισε τις επόμενες τρεις -η 3η ειδική της ημέρας ακυρώθηκε λόγω του ατυχήματος του Greensmith- και έτσι αύξησε την διαφορά από τους διώκτες του.

Ο τοπικός Dani Sordo κέρδισε την Montmel 2 ενώ το τελευταίο μικρό -Μίκυ Μάους κατά τον Ogier- πέρασμα πήγε επίσης στον Neuville. Ήταν το επιστέγασμα μίας πολύ καλής ημέρας για τον Βέλγο ο οποίος κατάφερε να περάσει τον Rovanpera στην γενική κατάταξη.

Advertisement
Advertisement

Εάν εξαιρέσουμε τον Ogier, τα υπόλοιπα Toyota έδειξαν να χάνουν έδαφος έναντι των Hyundai κατά την δεύτερη ημέρα. Ο τέταρτος Tanak απέχει 14,5 δευτερόλεπτα από την τρίτη θέση πλέον. Ωστόσο ο Εσθονός δήλωσε ότι ακόμη δεν αισθάνεται εντελώς άνετα με την συμπεριφορά του i20 του.

Από την άλλη, οι Neuville και Sordo δήλωσαν ότι μπορούσαν σε αρκετά σημεία να πιέσουν άνετα στο 100%. Όσο για τον Elfyn Evans δήλωσε απογοητευμένος από την μέχρι τώρα εξέλιξη του αγώνα. “Το αυτοκίνητο είναι ξεκάθαρα ανταγωνιστικό όπως φαίνεται από την πορεία των teammates μου. Μάλλον, όμως, δεν μου ταιριάζει αυτή τη στιγμή” δήλωσε ο Βρετανός στο τέλος της ημέρας.

Advertisement

Το Ράλλυ Ισπανίας ολοκληρώνεται αύριο. Θα καταφέρει ο Neuville να προβληματίσει τον Ogier στις τέσσερις ειδικές που απομένουν;


Η γενική κατάταξη μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC 2022 Ράλλυ Ισπανίας: Ο Ogier μπροστά στο τέλος της πρώτης ημέρας
WRC 2022 Ράλλυ Νέας Ζηλανδίας: Ο Rovanpera πρωταθλητής!
WRC: Το «βρόντηξε» ο Greensmith (+Video)

Advertisement