Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Toyota: Αυτός είναι ο νέος αγωνιστικός χρωματισμός

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota: Αυτός είναι ο νέος αγωνιστικός χρωματισμός

ΑΓΩΝΕΣ

Toyota: Αυτός είναι ο νέος αγωνιστικός χρωματισμός

ΑΓΩΝΕΣ

Η Toyota Gazoo Racing παρουσίασε τον νέο χρωματισμό των αγωνιστικών της σε όλες τις διοργανώσεις της FIA.

Advertisement
Advertisement

Ασφαλώς πιο προβεβλημένες είναι εκείνες σε WRC και WEC. Η ιαπωνική εταιρία έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια και στις δύο αυτές κατηγορίες.

Για το 2024, λοιπόν, η TGR έχει επιλέξει ένα livery στο οποίο κυριαρχεί το μαύρο χρώμα. Τα λογότυπα της ομάδας θα είναι σε ερυθρόλευκο χρώμα, όπως και η ιαπωνική σημαία. Θα υπάρχουν δύο εκδοχές, η speed και η prototype. Το νέο look των αγωνιστικών της Toyota είναι πολύ πιο επιθετικό χάρη στις επιλογές χρωμάτων. Φυσικά, για το 2024 η TGR επιθυμεί να διατηρήσει τα κεκτημένα σε όλες τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Στο WRC στόχος είναι αναμφίβολα η κατάκτηση και των δύο πρωταθλημάτων κατά τα πρότυπα των τελευταίων ετών. Ωστόσο αυτή τη φορά η Toyota δεν θα έχει ως αιχμή του δόρατός της τον Κάλε Ροβάνπερα ο οποίος θα τρέξει σε επιλεγμένο μόνο αριθμό αγώνων.

Έτσι ο Έλφιν Έβανς έχει γίνει ο de facto ηγέτης της TGR στην μάχη για τον τίτλο των οδηγών. Θα έχει την συνδρομή των Οζιέ, Ροβάνπερα και Κατσούτα στην προσπάθειά του αυτή.

Advertisement

Στο πρωτάθλημα WEC η TGR κατέκτησε σχεδόν τα πάντα και φέτος. Μόνη πραγματική της ήττα ήταν εκείνη στις 24 Ώρες του Λε Μαν από την Ferrari. Οι Ιάπωνες θα τα δώσουν όλα του χρόνου ώστε να κερδίσουν και πάλι τον θρυλικό αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ράλλυ Χιλής: Ο Τάνακ νικητής, η Toyota πρωταθλήτρια! (+video)
Ράλλυ Ιαπωνίας: Ο Έβανς κλείνει με νίκη τη σεζόν (+video)
Ροβάνπερα: Δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2024!

Advertisement