Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στην Ευρωπαϊκή F3 ο Mick Schumacher

Ελλάδα 5:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ευρωπαϊκή F3 ο Mick Schumacher

ΑΓΩΝΕΣ

Στην Ευρωπαϊκή F3 ο Mick Schumacher

ΑΓΩΝΕΣ

H αναρρίχηση του Mich Schumacher στα σκαλοπάτια του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνεχίζεται! Ο γιος του σπουδαίου Michael θα αγωνίζεται το 2017 στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ευρωπαϊκής Formula 3.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O 17χρονος είχε πολύ καλή σεζόν πέρυσι, στη δεύτερη μόλις χρονιά του σε αγώνες μονοθεσίων. Αγωνίστηκε παράλληλα στη γερμανική αλλά και την ιταλική F4, κατακτώντας και στους δύο θεσμούς τη δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία, με συνολικά 10 νίκες στο ενεργητικό του.

Επιδόσεις τις οποίες η Prema Powerteam θεώρησε αρκετές για να κάνει το επόμενο βήμα, σε ένα πρωτάθλημα με έντονο συναγωνισμό, που θα μπορούσε να αποτελεί ίσως και το τελευταίο σκαλοπάτι πριν τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

«H F3 αποτελεί ιδανικό επόμενο βήμα και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Χαίρομαι που παραμένω και στην Prema, καθώς είναι μία πολύ επαγγελματική ομάδα που θα με βοηθήσει να μάθω πάλι πολλά. Η επόμενη σεζόν θα αποτελέσει πρόκληση αλλά στις δοκιμές που έχω κάνει ήδη, αποδείχθηκε πως το μονοθέσιο της F3 είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση. Ανυπομονώ να έρθει το 2017», είπε ο Schumacher Jr.

Teammates του Γερμανού θα είναι ο προστατευόμενος της Ferrari, Guan Yu Zhou και ο πρωταγωνιστής πέρυσι στο θεσμό, Callum Ilott.

O Mick Schumacher εν δράσει!

O Mick Schumacher εν δράσει!