Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ο Ogier προελαύνει

Ελλάδα 9:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ο Ogier προελαύνει

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ο Ogier προελαύνει

ΑΓΩΝΕΣ

Η κυριαρχία του Sebastien Ogier στο φετινό Μόντε Κάρλο συνεχίζεται. Ο Γάλλος κέρδισε τέσσερις από τις έξι σημερινές ειδικές και απομακρύνθηκε περαιτέρω από τους διώκτες του.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, ο Ogier βρίσκεται 36 δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο πλέον Kalle Rovanpera. Ο Φιλανδός είχε μία έντονη μάχη με τον τρίτο Neuville και έκλεισε την ημέρα μόλις 1,9 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Βέλγο.

Βέβαια, η εικόνα ήταν διαφορετική κατά το πρωινό σκέλος της ημέρας. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Evans κρατιόταν αρκετά κοντά στους χρόνους του Ogier. Ωστόσο κατά την πέμπτη ειδική διαδρομή ο Ουαλός της Toyota είχε κλατάρισμα το οποίο του κόστισε περί τα 40 δευτερόλεπτα. Ο Evans έκλεισε την ημέρα στην πέμπτη θέση.

Advertisement
Advertisement

Μπροστά του βρίσκεται ο Ott Tanak με το Ford Puma. Ο ρυθμός του Εσθονού είναι αρκετά ικανοποιητικός εάν εξαιρέσουμε, βέβαια, τον Ogier ο οποίος έχει ήδη αποσπαστεί αρκετά από τους υπόλοιπους. Ο Tanak δήλωσε ότι αισθάνεται ήδη άνετα στο αγωνιστικό αν και -κατά τον ίδιο- το Puma υστερεί κατά τι σε σπιρτάδα.

Το έτερο Ford του Loubet αντιμετώπισε πρόβλημα με την υποβοήθηση του τιμονιού. Καθώς, δεν υπήρχε ενδιάμεσο σέρβις σήμερα, ο Γάλλος ήταν αναγκασμένος να ολοκληρώσει την ημέρα με το πρόβλημα αυτό. Έτσι, ο Loubet βρίσκεται μόλις 29ος στην γενική κατάταξη.

Advertisement

Το Ράλλυ Μόντε Κάρλο συνεχίζεται αύριο με έξι ειδικές και συνολική αγωνιστική απόσταση 111,78 χιλιομέτρων. Για την ώρα ο Ogier έχει το πάνω χέρι. Θα μπορέσει κάποιος από τους υπόλοιπους οδηγούς να τον προβληματίσει;


Η πρώτη δεκάδα μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kalle Rovanpera: Το παιδί θαύμα! (+video)
WRC 2023: Προεπισκόπηση (+video)
Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ο Ogier παίρνει τα ηνία μετά το πρώτο σκέλος

Advertisement