Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κροατίας: Ανατροπή με τον Οζιέ νικητή! (+video)

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράλλυ Κροατίας: Ανατροπή με τον Οζιέ νικητή! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κροατίας: Ανατροπή με τον Οζιέ νικητή! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Το Ράλλυ Κροατίας παρέμεινε δραματικό μέχρι τέλους. Οι πρωτοπόροι Νεβίλ και Έβανς είχαν τις στιγμές τους κατά την Super Sunday με τον τρίτο μέχρι χθες Οζιέ να παίρνει τη νίκη!

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς για εκείνους, οι δύο κύριοι μονομάχοι για τον φετινό τίτλο των οδηγών κατάφεραν να τερματίσουν. Έτσι περιόρισαν τη ζημιά εξασφαλίζοντας τους πόντους του Σαββάτου, ενώ βαθμολογήθηκαν και σήμερα.

Ωστόσο ο Οζιέ που πέτυχε τον καλύτερο συνολικό χρόνο πιστώνεται τη νίκη. Αυτή είναι η δεύτερη επιτυχία του Γάλλου στην Κροατία. Δεύτερος τερμάτισε ο Έβανς και τρίτος ο Νεβίλ. Η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα είναι στους 6 πόντους. «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε από την αρχή ότι η θέση εκκίνησης μας δεν θα μας βοηθούσε. Ωστόσο δεν τα παρατήσαμε ποτέ» δήλωσε ο Οζιέ.

Από την άλλη ο Νεβίλ, που συγκρούστηκε με δέντρο στην δεύτερη σημερινή δοκιμασία, ήταν ήρεμος παρά την απώλεια της νίκης. «Είχαμε δύο πολύ καλές ημέρες, αλλά σήμερα δεν πήγε πολύ καλά. Ωστόσο εξασφαλίσαμε πολύτιμους βαθμούς» δήλωσε ο Βέλγος.

Advertisement
Advertisement

Ο Έβανς είχε έξοδο στην ίδια ειδική με τον Νεβίλ και έχασε 20 δευτερόλεπτα. Μπόρεσε, όμως, να τερματίσει μπροστά από τον αντίπαλό του εξασφαλίζοντας το 1-2 στην Toyota. Η Power Stage πήγε στον Φουρμό.

Με τη νίκη του αυτή ο Οζιέ εξασφάλισε το 100ο podium της καριέρας του. Τις κατηγορίες WRC2 και WRC3 κέρδισαν οι Γκριάζιν και Γιούργκενσεν αντίστοιχα. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Ιβηρική με το Ράλλυ Πορτογαλίας μεταξύ 9 και 12 Μαΐου.