Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νεβίλ: Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν!

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νεβίλ: Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν!

ΑΓΩΝΕΣ

Νεβίλ: Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος παραδέχτηκε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του 2024.

Advertisement
Advertisement

Ο Βέλγος έχει ξεκινήσει δυνατά φέτος με νίκη στο εμβληματικό Ράλλυ του Μόντε Κάρλο. Πολύ καλή ήταν και η επίδοσή του στην Σουηδία. Έτσι, ο Νεβίλ προηγείται του Έβανς για τρεις βαθμούς έπειτα από δύο αγώνες.

Ωστόσο παρά το γεγονός της μεγαλύτερης ανταγωνιστικότητας που έχει επιδείξει η ομάδα του φέτος, ο Νεβίλ σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς. Ο Νεβίλ προβληματίζεται από την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει το σπορ στο μέλλον. Η πιθανότητα του να έχει για τελευταία φορά φέτος την ευκαιρία να πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή μέσα στο μυαλό του.

«Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν μου στο WRC. Κατά συνέπεια θα τα δώσω όλα για να εξασφαλίσω το πρωτάθλημα. Αισθάνομαι ότι διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, οπότε θα κάνω το παν για να κερδίσω. Ιδιαίτερα εάν σταματήσω του χρόνου. Θα ήταν ωραία να αποχωρήσω έχοντας κατακτήσει τον τίτλο» δήλωσε ο Νεβίλ.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός της Hyundai ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την σύσταση της κατηγορίας Rally1 από την FIA το 2022. Είχε δηλώσει τότε ότι «κανείς δεν είχε τα κότσια να αντιταχθεί στην ομοσπονδία» ενώ παραπονέθηκε ότι η FIA δεν είχε συνεργαστεί με τους οδηγούς πριν την αλλαγή των κανονισμών.

Τον Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι η FIA θα αλλάξει και πάλι τους κανονισμούς στην κορυφαία κατηγορία. Τα υβριδικά συστήματα καταργούνται από το 2025 και τα αγωνιστικά θα απλοποιηθούν αρκετά.

Θα μπορούσαν αυτές οι αλλαγές να μεταστρέψουν τον Νεβίλ; «Τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη. Πολλά συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Ίσως ξανασκεφτώ για το τι θέλω πραγματικά αλλά και για το ποιες ευκαιρίες υπάρχουν στον ορίζοντα» υπογράμμισε ο Βέλγος.