Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Porsche: Με τρεις οδηγούς F1 το 2024 στο WEC;

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Με τρεις οδηγούς F1 το 2024 στο WEC;

ΑΓΩΝΕΣ

Porsche: Με τρεις οδηγούς F1 το 2024 στο WEC;

ΑΓΩΝΕΣ

Η ομάδα της Jota Porsche θέλει να ανέβει επίπεδο στο πρωτάθλημα WEC του 2024. Για τον λόγο αυτόν μπορεί σε ένα από τα αγωνιστικά της να δούμε τρεις γνώριμες φυσιογνωμίες της F1!

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της ομάδας, Σαμ Χίγκνετ αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει προσεγγίσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος αντοχής.

Ο Φέτελ αποχώρησε από την F1 στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και 53 νίκες. Παρά το ότι ο Γερμανός ασχολείται τον τελευταίο καιρό περισσότερο με θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, στην Suzuka παραδέχτηκε ότι του λείπουν οι αγώνες. Τουλάχιστον της F1, καθώς έβλεπε στην Ιαπωνία τους πρώην συναδέλφους του να τρέχουν.

Advertisement
Advertisement

Για τον Γερμανό δεν έχει κλείσει οριστικά η πόρτα της αγωνιστικής οδήγησης. Ο Σεμπ θα μπορούσε, όμως, να δοκιμάσει μία άλλη κατηγορία αγώνων αντί της F1.

Αυτό ελπίζει τουλάχιστον η Porsche, η οποία προσπαθεί να τον πείσει να μπει στην ομάδα της για την επόμενη χρονιά του WEC. Ψηλά στη λίστα της γερμανικής ομάδας βρίσκονται και οι Τζένσον Μπάτον και Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Οι δύο τελευταίοι αγωνίζονται ακόμη περιστασιακά σε διάφορες κατηγορίες.

Advertisement

Εάν η Porsche καταφέρει να πείσει και τους τρεις οδηγούς για του χρόνου τότε ενδέχεται να δούμε τρεις πρώην κορυφαίους οδηγούς της F1 να τρέχουν και στις 24 ώρες του Le Mans το 2024!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot: Εξαιρετική εμφάνιση στο επετειακό Le Mans!
24 Ώρες του Le Mans: Το Le Mans και πάλι κόκκινο! (+video)
Ford GT όπως λέμε… ήρωας κατά λάθος!

Advertisement