Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όταν το WRC συνάντησε το MotoGP (video)

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν το WRC συνάντησε το MotoGP (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Όταν το WRC συνάντησε το MotoGP (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Πρόκειται για δύο κόσμους τόσο διαφορετικούς, που όμως κινούνται αμφότεροι ταχύτατα και κινούνται παράλληλα.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το WRC και το MotoGP – τις δύο κορυφαίες μορφές αγώνων σε ότι αφορά στα ράλι και στους δύο τροχούς αντίστοιχα. Δύο θεσμοί που για μία ημέρα… ενώθηκαν!

Από τη μία πλευρά, ήταν η αγωνιστική ομάδα της Hyundai Motorsport, με τον εργοστασιακό της οδηγό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, τον Ισπανό Dani Sordo.

Ο 37χρονος νικητής δύο ράλι, δεν κυνήγησε χρονόμετρα αλλά προσέφερε συγκινήσεις, υποδεχόμενος στο δεξί μπάκετ του θηριώδους i20 Coupe WRC δύο ταλαντούχους αναβάτες.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το δίδυμο της Yamaha Petronas SRT στο MotoGP, τον εντυπωσιακό Fabio Quartararo που μετράει δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος και τον teammate του, Franco Morbidelli!

Παρότι και οι δύο αναβάτες ξέρουν καλά από τις συγκινήσεις που προσφέρουν οι υψηλές ταχύτητες, αυτή η διαφορετική εμπειρία τους έπεισε πως και το WRC μπορεί να προσφέρει δόσεις… τρόμου! Μένει να δούμε αν θα γίνει και η αντίστροφη διαδρομή, αν δηλαδή ο Γάλλος και ο Ιταλός αναβάτης, ξεναγήσουν τον Sordo στα δικά τους λημέρια!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
To WRC ετοιμάζεται για restart (video)

Advertisement

Kalle Rovanpera: Ο μελλοντικός πρωταθλητής του WRC (video)

WRC: Restart με την Εσθονία νέα είσοδο στο καλεντάρι!