Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

To WRC ετοιμάζεται για restart (video)

Ελλάδα 2:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To WRC ετοιμάζεται για restart (video)

ΑΓΩΝΕΣ

To WRC ετοιμάζεται για restart (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Περάσαμε το μέσο του καλοκαιριού και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι περιμένει πως και πώς να έρθει ο Σεπτέμβριος ώστε να επανεκκινήσει!

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, οι «παγκόσμιοι» θα πατήσουν ξανά γκάζι στις 4 με 7 Σεπτεμβρίου, με έναν αγώνα καινούριο στο καλεντάρι. Ο λόγος για το Ράλι Εσθονίας στο οποίο και εστιάζει το video που ετοίμασε η επίσημη τηλεόραση του WRC.

Κι όχι μόνο στον τόπο διεξαγωγής του πρώτου ράλι μετά τη διακοπή λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 αλλά και στον τοπικό ήρωα, που δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ott Tanak!

Και μετά, στον αγώνα που παρότι αναβλήθηκε, τελικά κατάφερε να βρει ξανά θέση στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το πάντα συναρπαστικό Ράλι Σαρδηνίας. Βέβαια πρόκειται για μία στάση που θα γίνει με νέα δεδομένα αφού συνήθως τα World Rally Cars δοκιμάζονται στις σκληρές δοκιμές μέσα στο κατακαλόκαιρο, κι όχι στα τέλη Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

ogier-turkey19-e1000x600

Το νέο καλεντάρι περιλαμβάνει επίσης τα Ράλι Τουρκίας, Γερμανίας και Ιαπωνίας. Το Ράλι Αργεντινής ματαιώθηκε ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες περαιτέρω αλλαγές, ειδικά αν προκύψει πρόβλημα με κάποιο ράλι λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Μάλιστα ο promoter του θεσμού είναι σε προχωρημένες επαφές για αγώνες στο Βέλγιο και την Κροατία. Όλα αυτά ενώ η χώρα μας ευελπιστεί να μπει κι αυτή στο σωστό δρόμο, για ενδεχόμενη επιστροφή της στο WRC.

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο γεμάτο δράση video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πρόγευση από Ράλι Σαφάρι στο WRC 9 (video)

Νέο καλεντάρι και νέος αγώνας για το Rallycross

Elfyn Evans, το αουτσάιντερ για τον τίτλο του WRC (video)

Advertisement