Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O Massa θέλει τον Alonso στη Formula E

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Massa θέλει τον Alonso στη Formula E

ΑΓΩΝΕΣ

O Massa θέλει τον Alonso στη Formula E

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά την Formula 1, ο Fernando Alonso δοκίμασε τις δυνάμεις του στα IndyCar και μετά στα πρωτότυπα των αγώνων αντοχής, μόλις ολοκλήρωσε τη δοκιμασία του Ράλι Ντακάρ και… αναζητά νέες προκλήσεις!

Advertisement
Advertisement

Ενώ όπως ο ίδιος παραδέχεται εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2021 (διαβάστε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ), είναι σαφές πως ο Ισπανός είναι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις. Και ο Felipe Massa έχει μία έτοιμη καθώς του απηύθυνε πρόσκληση να δοκιμάσει τη Formula E!

«Θα ήταν σπουδαία εμπειρία για εκείνον και κάτι διαφορετικό για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα ήταν δύσκολο για εκείνον, είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε οδηγό, θα ήταν λοιπόν πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε να μάχεται εκεί», είπε ο Βραζιλιάνος στο ισπανικό Soy Motor.

Advertisement
Advertisement

Ο Massa αγωνίζεται από τη σεζόν 2018-2019 στο πρωτάθλημα με τα αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια, έχοντας στο ενεργητικό του μία παρουσία στο βάθρο, εκείνη τη σεζόν στο Μονακό. Εξ ου και η πρόκληση την οποία αναφέρει πιο πάνω. Ωστόσο, παρότι δεν κρέμασε τα αγωνιστικά του γάντια και το κράνος μετά την F1, δεν σκέφτεται να δοκιμάσει κάτι τόσο διαφορετικό, όπως το Ντακάρ στο οποίο συμμετείχε με επιτυχία ο Alonso.

«Εγώ δεν θα έκανα το Ντακάρ, αν και χαίρομαι που τον είδα να μάχεται εκεί. Νομίζω πως θα είναι ευκολότερο να πίσω εγώ τον Alonso να δοκιμάσει τη Formula E παρά ο Alonso να πείσει εμένα να δοκιμάσω το Ντακάρ. Σοβαρά πάντως, θεωρώ πιθανό να τον δούμε στη Formula E στο μέλλον. Με τον Fernando, όλα είναι πιθανά», σχολίασε ο 38χρονος.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στη Formula E αγωνίζονται πολλοί πρώην οδηγοί της Formula 1, όπως οι Jean-Eric Vergne, Stoffel Vandoorne, Brendon Hartley, Lucas di Grassi, Neel Jani, Andre Lotterer, Sebastien Buemi, Jerome d’Ambrosio και Pascal Wehrlein.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!

Advertisement