Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το F1 Vlog πάει… Ντακάρ!

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog πάει… Ντακάρ!

ΑΓΩΝΕΣ

Το F1 Vlog πάει… Ντακάρ!

ΑΓΩΝΕΣ

Νέα χρονιά και κάνουμε ποδαρικό στο F1 Vlog με ένα επεισόδιο γυρισμένο εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα στη Μέση Ανατολή και τη Σαουδική Αραβία εκεί που εκτυλίσσεται το Ράλι Ντακάρ 2020!

Advertisement
Advertisement

Ο επικός αγώνας που αποτελεί την πιο επίπονη χρονομετρημένη Οδύσσεια για ανθρώπους και μηχανές, μπήκε στο τρίτο του κεφάλαιο. Μετά την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, έχουμε νέο πεδίο δράσης. Όμως τόσο η μορφή και η σκληρότητα του αγώνα, όσο και τα αμμώδη/πετρώδη εδάφη παραμένουν.

Παρόντες είναι και όλοι οι θρύλοι του παγκόσμιου motorsport που κάθε χρόνο επιστρέφουν κυνηγώντας το νέκταρ της ικανοποίησης του τερματισμού, σε μία δοκιμασία που φέτος ξεπερνά τα 7500 χιλιόμετρα.

Το F1 Vlog λοιπόν πάει… Ντακάρ και σας ταξιδεύει στην έρημο, με εικόνες από τη Τζέντα όπου ταξίδεψε ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) για να ξεπροβοδίσει τους ήρωες που πήραν εκκίνηση εκεί αναζητώντας τη δική τους αγωνιστική Ιθάκη.

Advertisement
Advertisement

Παρών on camera αν και χαμένος σε εντελώς διαφορετικό σκηνικό, είναι και ο ανεξάρτητος αγωνοδίκης «Χάρης Τρακάρης» που δίνει όπως πάντα διαφορετική διάσταση σε όσα συμβαίνουν στη Σαουδική Αραβία και κυρίως στο «Plan B» του Fernando Alonso που ίσως αναγκαστεί να συνεχίσει ως… «Nando o Γλύκας».

Μπες στο Red Bull TV καθημερινά στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) για πλήρη κάλυψη του αγώνα!