Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σκέφτεται να επιστρέψει στην F1 o Alonso

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκέφτεται να επιστρέψει στην F1 o Alonso

FORMULA 1

Σκέφτεται να επιστρέψει στην F1 o Alonso

FORMULA 1

Μπορεί όταν αποχώρησε από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 ο Fernando Alonso να ήταν αρκετά επικριτικός για την παρούσα μορφή του σπορ, ωστόσο κάθε άλλο παρά αποκλείει την επιστροφή του!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα μιλώντας στο El Partizado de Cope, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόνισε πως ακόμα νιώθει πως είναι οδηγός της F1. Έδωσε χρονοδιάγραμμα των πλάνων του αλλά τόνισε και τους προβληματισμούς τους.

«Μετά το Ντακάρ, θα επιστρέψω στο Indy500 τον Μάιο και το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρω μία απόφαση. Έχω τη σκέψη να επιστρέψω στη Formula 1, εξακολουθώ να νιώθω σαν οδηγός Formula 1, αυτό μου αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και αυτό ξέρω να κάνω καλύτερα απ’ οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω ή όχι αλλά το καλοκαίρι θα σκεφτώ σοβαρά το τι θα κάνω τα επόμενα 2-3 χρόνια της καριέρας μου. Η Formula 1 είναι η κορυφαία αγωνιστική κατηγορία αλλά έχει και μειονεκτήματα. Απαιτεί πλήρη αφοσίωση, δεν μπορείς να έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου. Έζησα έτσι 18 χρόνια και τώρα πρέπει να αξιολογήσω αν θέλω άλλα 2-3 χρόνια με αυτό το ρυθμό», είπε ο Alonso.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς η επόμενη ερώτηση στον Ισπανό αφορούσε την ομάδα με την οποία θα επέστρεφε στη Formula 1. Προφανώς το σενάριο Scuderia Ferrari «πουλάει», ωστόσο o 38χρονος δεν έριξε λάδι στη φωτιά.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί τους. Το ταξίδι με τη Ferrari ήταν όμορφο όμως δεν πιστεύω πως είναι η ώρα να μιλάμε για μία επιστροφή. Επίσης θεωρώ σαφές πως πλέον έχουν ποντάρει στον Charles Leclerc για το μέλλον. Για το 2021 λοιπόν, θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ανταγωνιστικός, ίσως η Ferrari να μην είναι καν στα φαβορί. Θα δούμε», είπε ο Alonso.

Ο νικητής 32 Grand Prix στη Formula 1, μόλις ολοκλήρωσε την παρθενική του συμμετοχή στο Ράλι Ντακάρ, φτάνοντας στον τερματισμό στη δέκατη-τρίτη θέση της κατηγορίας των αυτοκινήτων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!

Advertisement