Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Στη Honda o Pol Espargaro

Ελλάδα 13:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Στη Honda o Pol Espargaro

NEWSMOTO

MotoGP: Στη Honda o Pol Espargaro

NEWSMOTO

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει τα αδέρφια Marquez να μοιράζονται τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda HRC, ξέρουμε όμως πως το δίδυμο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ!

Advertisement
Advertisement

Ενώ περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP του 2020 που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στην πίστα της Χερέθ, η πρωταθλήτρια προχώρησε από τώρα σε αλλαγή της σύνθεσής της για το 2021!

Αυτή η ασυνήθιστη κίνηση που όμως φημολογούνταν έντονα εδώ και καιρό, έγινε πραγματικότητα, με τον Pol Espargaro να ολοκληρώνει μετά από τέσσερα χρόνια την σχέση του με την KTM.

Ο Ισπανός συμμετέχει στην κορυφαία αγωνιστική κατηγορία των δύο τροχών από το 2014 και σε 104 εκκινήσεις, έχει καταφέρει να ανέβει μία φορά στο βάθρο. Στα 29 του, υπέγραψε το σημαντικότερο συμβόλαιο της καριέρας του, που θα τον φέρει στο πλευρό του μόνιμου πρωταθλητή, Marc Marquez για τις σεζόν 2021 αλλά και 2022.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Alex Marquez, όσο απογοητευτικός κι αν είναι ο υποβιβασμός πριν καν αγωνιστική με την ομάδα, θα παραμείνει στην «οικογένεια» της Honda, αφού θα οδηγεί για τη δορυφορική LCR, αντικαθιστώντας τον Cal Crutchlow. Μάλιστα η ιαπωνική εταιρεία επέκτεινε το μεταξύ τους συμβόλαιο, έως το τέλος του 2022.

Όσο για τον Βρετανό, αναμένεται με τη σειρά του να μεταπηδήσει στην Aprilia, σε μία σεζόν μεγάλων αλλαγών στο grid του MotoGP!

pol-espargaro-ktm-2020-test-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
MotoGP: Στην KTM o Petrucci

Ματαιώθηκε το MotoGP του Τέξας

Advertisement

MotoGP: Στο χειρουργείο ο Dovizioso!