Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Στην KTM o Petrucci

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Στην KTM o Petrucci

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Στην KTM o Petrucci

ΑΓΩΝΕΣ

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της απόφασης της Ducati να τον αντικαταστήσει με τον Jack Miller, o Danilo Petrucci βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Red Bull KTM Tech3, αρχής γενομένης από το 2021. Οι επαφές των δύο πλευρών ήταν σύντομες και με ευτυχή κατάληξη, με τον 29χρονο να έχει ως teammate του την επόμενη σεζόν τον Iker Lecuona.

Όσο για την επιλογή να συνεργαστεί με τη δορυφορική Tech 3 κι όχι με την εργοστασιακή KTM, δεν έχει αγωνιστικό αντίκτυπο δεδομένου πως και οι δύο ομάδες θα έχουν ακριβώς τις ίδιες RC-16 μοτοσυκλέτες, πράγμα που θα συμβεί και φέτος.

Ο Herve Poncharal, team manager της Tech 3, χαρακτήρισε τον Petrucci «αρχηγό» της οικογένειας της αυστριακής εταιρειας, καθώς είναι πολύ πιο έμπειρος από τους άλλους τρεις αναβάτες.

Advertisement
Advertisement

Ο Petrucci, νικητής πέρυσι στο MotoGP του Μουτζέλο, μετρά και εννέα παρουσίες στο βάθρο. Ήταν τέσσερα χρόνια στην Pramac Ducati, ενώ ολοκλήρωσε πέρυσι την πρώτη του σεζόν με την εργοστασιακή Ducati Corse στην έκτη θέση της τελικής βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμα:
To F1 Vlog επέστρεψε!

Advertisement

MotoGP: Στο χειρουργείο ο Dovizioso!

MotoGP: Στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati o Miller

Advertisement