Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Στο χειρουργείο ο Dovizioso!

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Στο χειρουργείο ο Dovizioso!

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Στο χειρουργείο ο Dovizioso!

ΑΓΩΝΕΣ

Κακά μαντάτα για τον Andrea Dovizioso που τραυματίστηκε συμμετέχοντας σε αγώνα motocross και αναγκάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση!

Advertisement
Advertisement

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati Corse στο MotoGP, αποφάσισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν του 2020, να λάβει μέρος σε έναν αγώνα του πρωταθλήματος motocross στην Εμίλια Ρομάνα.

Ωστόσο, είχε μία άσχημη πτώση, όπου προσγειώθηκε με τον αριστερό ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η διάγνωση ήταν πως τραυματίστηκε στην αριστερή κλείδα. Δεδομένου πως δεν θα δούμε δράση στην κορυφαία κατηγορία των δύο τροχών πριν τα μέσα Ιουλίου, αποφάσισε να προχωρήσει σε επέμβαση ώστε να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ducati ανέφερε: «Μετά από πτώση σε αγώνα motocross στη Φαένζα, ο Andrea Dovizioso τραυματίστηκε στην αριστερή κλείδα. Μετά από διαβουλεύσεις με τον καθηγητή Porcellini, ο Dovi αποφάσισε να προχωρήσει με την πραγματοποίηση επέμβασης ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν του 2020».

Advertisement
Advertisement

Αυτή κρίθηκε ως η πιο ασφαλής επιλογή, δεδομένου πως μετά την παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, το πρόγραμμα θα είναι τόσο βαρύ που δεν θα υπάρχει διάλειμμα που να δίνει στον Dovizioso την πολυτέλεια αποθεραπείας.

Διαβάστε ακόμα:
Θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα ο Zanardi

Advertisement

To F1 Vlog επέστρεψε!

F1… κεκλεισμένων των θυρών φέτος!

Advertisement