Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ανακοίνωσε καλεντάρι 13 αγώνων το MotoGP

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοίνωσε καλεντάρι 13 αγώνων το MotoGP

ΑΓΩΝΕΣ

Ανακοίνωσε καλεντάρι 13 αγώνων το MotoGP

ΑΓΩΝΕΣ

Πλάνο επιστροφής στην αγωνιστική δράση για το MotoGP που ανακοίνωσε καλεντάρι για το 2013 που περιλαμβάνει 13+4 στάσεις!

Advertisement
Advertisement

Οι 13 επιβεβαιωμένοι αγώνες είναι όλοι επί ευρωπαϊκού εδάφους – μοτίβο ανάλογο εκείνου που έχει ακολουθήσει ο μαγικός κόσμος της Formula 1. Η άλλη ομοιότητα έχει να κάνει με τους διπλούς αγώνες, σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, στην ίδια πίστα.

Έτσι έχουμε πρεμιέρα με το MotoGP Ισπανίας στις 19 Ιουλίου, με τις ομάδες να παραμένουν στη σιρκουί της Χερέθ ντε λα Φροντέρα για το MotoGP Ανδαλουσίας στις 26 του μήνα.

Advertisement
Advertisement

Στις 9 Αυγούστου το σκηνικό μεταφέρεται στην Τσεχία και την πίστα του Μπρνο ενώ στη συνέχεια έχουμε δύο αγώνες στο Red Bull Ring. Στις 16 Αυγούστου το MotoGP Αυστρίας και στις 23 το MotoGP Στυρίας.

Ακολουθεί ανάσα προτού η δράση μεταφερθεί στην πίστα του Μιζάνο – στις 13 Σεπτεμβρίου με το MotoGP Αγίου Μαρίνου και στις 20 Σεπτεμβρίου με το MotoGP της Εμίλια-Ρομάνα.

Advertisement

Στις 27 του μήνα η πίστα της Βαρκελώνης φιλοξενεί το MotoGP Καταλονίας ενώ στις 11 Οκτωβρίου οι πίστα του Μαν το MotoGP Γαλλίας. Έπειτα η κορυφαία κατηγορία των δύο τροχών επιστρέφει επί ισπανικού εδάφους.

Στις 18 και 25 Οκτωβρίου θα έχουμε διπλή μάχη στην πίστα της Αραγονίας ενώ στις 8 και 15 Νοεμβρίου, η πίστα Ρικάρντο Τόρμο θα φιλοξενήσει τα MotoGP Ευρώπης και Βαλένθια αντίστοιχα. Αναλυτικά το καλεντάρι:

Advertisement

Έπειτα έχουμε τέσσερις προορισμούς σε αναμονή: το Circuit of the Americas στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Circuit Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή, το Chang Circuit στην Ταϋλάνδη και την πίστα της Sepang στη Μαλαισία. Σύμφωνα με τη Dorna, μέχρι τις 31 Ιουλίου θα υπάρχει τελική απόφαση και για αυτούς τους αγώνες.

Αντίθετα, τα MotoGP Γερμανίας, Ολλανδίας, Μ. Βρετανίας, Αυστραλίας, Φινλανδίας, Κατάρ, Ιαπωνίας και Ιταλίας, δεν θα διεξαχθούν φέτος.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Αυτό θα είναι το Ράλι Ντακάρ του 2021 (video)

Ματαιώθηκε η σεζόν του 2020 στο W Series

Εκκίνηση σεζόν και σε Formula 2/Formula 3