Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Mercedes F1: Μένει, μέχρι να φύγει ο Brawn;

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes F1: Μένει, μέχρι να φύγει ο Brawn;

ΑΓΩΝΕΣ

Mercedes F1: Μένει, μέχρι να φύγει ο Brawn;

ΑΓΩΝΕΣ

Η αιμορραγία της McLaren προς τη Mercedes συνεχίζεται καθότι λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον από την βρετανική στη γερμανική ομάδα τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο τεχνικός διευθυντής Πάντι Λόου. Η McLaren προήγαγε σε ρόλο υπευθύνου τον Τιμ Γκος αλλά είναι προφανές πως η ομάδα δέχεται ένα σημαντικό πλήγμα στη συνοχή της αλλάζοντας οδηγό και τεχνικό διευθυντή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Στη Mercedes τα πράγματα είναι ακόμη πιο πολύπλοκα. Εκεί υπάρχουν ήδη σε ρόλο επικεφαλής στον τεχνικό τομέα τουλάχιστον τέσσερα από τα κορυφαία ονόματα στη F1.
Σημειώστε: Ως τεχνικός διευθυντής είναι εκεί ο Βρετανός Μπομπ Μπελ (σ.σ: ήταν για χρόνια στην αντίστοιχη θέση στη Renault), ως διευθυντής τεχνολογίας ο επίσης Βρετανός Τζεφ Ουίλις ((σ.σ: ήταν τεχνικός διευθυντής στην Honda απ’ την οποία δημιουργήθηκε η Mercedes GP) και ως διευθυντής μηχανολογίας ο Ιταλός Άλτο Κόστα (σ.σ: τεχνικός διευθυντής στη Ferrari για πολλά χρόνια). Προφανώς σ’ αυτούς πρέπει αν προσθέσει κανείς και τον Ρος Μπρον. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η έλευση του Πάντι Λόου στα τέλη του χρόνου θα δημιουργήσει περισσότερα θέματα απ’ αυτά που θα επιλύσει.

Περισσότερα εδώ
[nggallery id=685]