ΑΓΩΝΕΣ

Με… Ferrari το PICK!

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με… Ferrari το PICK!

ΑΓΩΝΕΣ

Με… Ferrari το PICK!

ΑΓΩΝΕΣ

Το 8ο P.I.C.K θα έχει φέτος ως Race Director τον διεθνούς φήμης αλυτάρχη, Alessandro Ferrari – Διευθυντή – Αλυτάρχη στο Πρωτάθλημα CIK FIA και στο WSK Series αλλά και Διευθυντή Αγώνων στο F4 ιταλικό Πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Με σπουδές στα νομικά και μια μακρόχρονη εμπειρία στα kart, έχοντας πάνω από 890 συμμετοχές αγώνων στο ενεργητικό του, έρχεται να δώσει ξεχωριστό στίγμα στη φετινή διοργάνωση.

H παρουσία του άλλωστε, αποτέλεσε προτεραιότητα της διοργάνωσης στα πλαίσια των φετινών ενεργειών της για την αναβάθμιση των μέτρων στο park ferme και την απόλυτη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας.

ALESSANDRO-FERRARI-b640TALL

Advertisement
Advertisement

Από το 1986 ως το 1991, ο Ferrari διετέλεσε team manager του Porto Kaleo SCI στο Παγκόσμιο Πρωτότυπο Αθλητικό Πρωτάθλημα. Από το 2002, ως μέλος της CIK- FIA Race, συμμετείχε σε πολλές διαφορετικές μορφές του Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ως αγωνοδίκης, αλυτάρχης ή διευθυντής αγώνων σε  Γαλλία, Ισπανία, Ινδία και Τζακάρτα. Από το 2010 είναι επίσης Επιθεωρητής Ασφαλείας για το CSAI της ιταλικής Ομοσπονδίας και της F.I.A.