Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Kimi: Ανακούφιση η αποχώρηση από τη Ferrari

Ελλάδα 23:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kimi: Ανακούφιση η αποχώρηση από τη Ferrari

ΑΓΩΝΕΣ

Kimi: Ανακούφιση η αποχώρηση από τη Ferrari

ΑΓΩΝΕΣ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην ισπανική εφημερίδα Marca ο Κίμι Ράικονεν. Ο νικητής του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τη Ferrari στο τέλος του 2009. «Οι αναμνήσεις από τα χρόνια μου στη Ferrari δεν μπορώ να πω ούτε πως είναι μόνο καλές αλλά ούτε και μόνο αρνητικές. Κέρδισα ένα παγκόσμιο τίτλο με τη Scuderia και είχαμε κάποιες όμορφες στιγμές. Σε γενικές γραμμές, είμαι ικανοποιημένος από τα τρία χρόνια που πέρασα εκεί. Όμως δεν μου λείπει κανένας. Για μένα, η αποχώρηση αποτέλεσε ανακούφιση. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Τίποτα δεν κρατά πολύ όταν οι σχέσεις στο χώρο εργασίας σου δεν είναι καλές», σχολίασε ο Φινλανδός.

Advertisement
Advertisement

Ο Ράικονεν είδε τη πόρτα της εξόδου από τη Ferrari ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, για να έρθει στην ομάδα ο Φερνάντο Αλόνσο. Έκτοτε πέρασε δύο σεζόν στο WRC, με εξορμήσεις και στο NASCAR, πριν πραγματοποιήσει φέτος την επιτυχημένη επιστροφή στη Formula 1 με τη Lotus.

«Ένιωσα εξ αρχής καλά στις τάξεις της. Όλοι δουλεύουν σκληρά αλλά με ηρεμία, θέλουν να κερδίσουν και το τεχνικό και αγωνιστικό κομμάτι, προέχει της… πολιτικής», είπε με νόημα ο 33χρονος.
[nggallery id=995]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)