Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Karting: Τα βλέμματα στο Kartodromo (LIVE)

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Karting: Τα βλέμματα στο Kartodromo (LIVE)

ΑΓΩΝΕΣ

Karting: Τα βλέμματα στο Kartodromo (LIVE)

ΑΓΩΝΕΣ

Συνέχεια στην αγωνιστική δραστηριότητα σε ότι αφορά στο karting στην Ελλάδα, με το διπλό αγώνα του φετινού Rotax MAX Challenge.

Advertisement
Advertisement

Από το συνολικό τελικό αποτέλεσμα των δύο αυτών αναμετρήσεων του διημέρου θα προκριθούν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο τελικό, Rotax Max Challenge Grand Finals, ο οποίος αυτή τη χρονιά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Ανάμεσα στις 53 συμμετοχές που περιλαμβάνουν και πολλούς αθλητές από το Ισραήλ, είναι και δύο αθλητές που τρέχουν και πρωταγωνιστούν με τα χρώματα του NewsAuto. Ο λόγος για τους Στυλιανό Πετρίση και Αλέξανδρο Παπαευθυμίου.

_petrisis-papaefthimiou-newsauto-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Ο πρώτος αγωνίζεται στην κατηγορία Senior Max, υποστηριζόμενος από την αγωνιστική ομάδα SpeedForce και τρέχει με σασί Exprit. Έχοντας επιδείξει πολλάκις το πλούσιο ταλέντο του, με τελευταία επιτυχία την κυριαρχία του στο PICK της Πάτρας, αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το ίδιο αφορούσε και τον Παπαευθυμίου, που συμμετείχε στην κατηγορία Junior Max, αγωνιζόμενος με σασί Tony Kart και την υποστήριξη της GSR Team. Ωστόσο προδόθηκε από τον κινητήρα του στις χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου και τέθηκε εκτός μάχης.

Advertisement

«Είμαι στεναχωρημένος γιατί προσπάθησα πολύ όλη αυτή την εβδομάδα να δώσω το καλύτερο οδήγημα μου και το κατάφερνα. Ήθελα πολύ τον αγώνα αυτό, με τις πολλές συμμετοχές και το εισιτήριο για το παγκόσμιο. Όμως, όπως λέει και ο πατέρας μου αυτά συμβαίνουν στους αγώνες και κάθε εμπόδιο για καλό. Προχωράμε και ευχαριστούμε την ομάδα μας πάντα για την προσπάθεια», δήλωσε ο άτυχος Αλέξανδρος.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE όλα όσα συμβαίνουν στο Kartodromo, μέσω της Ισραηλινής κάλυψης των αγώνων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog για το Grand Prix του Πορτιμάο

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

Advertisement

O Αγωνιστικός Διευθυντής της Mercedes F1, Ron Meadows, αποκλειστικά στο NewsAuto!